
Συσκευές & Αξεσουάρ
Slow-cooked Oxtail with Parmesan Polenta
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 8ωρ. 40 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)40 g
-
fresh parsley leaves15 g
-
garlic cloves3
-
onions quartered300 g
-
carrots sliced diagonally (2 cm)400 g
-
celery cut in pieces (2 cm)100 g
-
olive oil30 g
-
oxtail cut in pieces (see tip)950 g
-
beef stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
water350 g
-
red wine120 g
-
pearl onions fresh, peeled, whole100 g
-
quick polenta (5-8 minutes cooking time)100 g
-
boiling water330 g
-
milk125 g
-
salt1 tsp
-
unsalted butter diced30 g
-
fresh parsley leaves chopped, for garnishing
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
896 kcal /
3751 kJ
Πρωτεΐνη
53 g
Λιπαρά
61 g
Υδατάνθρακες
28 g
Φυτικές ίνες
6 g
Κορεσμένα λιπαρά
25 g
Νάτριο
1576 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Slow Cook Mode
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνHam and Leek Pasta Sauce
30min
Chicken Pizzaiola
50min
Chinese Pork with Vegetables
1h 20min
Cajun Chicken and Sweet Potato Mash
25min
Browned Pork Rice
1h
Roast Chicken with Vegetables
1h 10min
Bacon Cheeseburger Garbage Bread
2h 45min
Seared Steak Rocket Salad
35min
Meatloaf filled with Spinach and Cheese
1h 15min
Chicken Balls in Tomato Sauce with Spaghetti
1h
Chicken and Warm Potato Salad
55min
Allergen Friendly Crispy Chicken Goujons
30min