
Συσκευές & Αξεσουάρ
Slow-cooked Oxtail with Parmesan Polenta
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 8ωρ. 40 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)40 g
-
fresh parsley leaves15 g
-
garlic cloves3
-
onions quartered300 g
-
carrots sliced diagonally (2 cm)400 g
-
celery cut in pieces (2 cm)100 g
-
olive oil30 g
-
oxtail cut in pieces (see tip)950 g
-
beef stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
water350 g
-
red wine120 g
-
pearl onions fresh, peeled, whole100 g
-
quick polenta (5-8 minutes cooking time)100 g
-
boiling water330 g
-
milk125 g
-
salt1 tsp
-
unsalted butter diced30 g
-
fresh parsley leaves chopped, for garnishing
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
896 kcal /
3751 kJ
Πρωτεΐνη
53 g
Λιπαρά
61 g
Υδατάνθρακες
28 g
Φυτικές ίνες
6 g
Κορεσμένα λιπαρά
25 g
Νάτριο
1576 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Slow Cook Mode
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSausage and Bacon Casserole
50 λεπτ.
Lamb Korma
4ωρ.
Beef Fajitas
1ωρ.
Devilled Chicken with Coleslaw
1ωρ. 45 λεπτ.
Mediterranean Chicken Wings with Herb Orange Rice
1ωρ.
Turkey Cheeseburgers with Buffalo Slaw
40 λεπτ.
Chicken and Chickpea Tagine
1ωρ. 20 λεπτ.
Ham and Leek Pasta Sauce
30 λεπτ.
Coronation Chicken
30 λεπτ.
Baby-friendly Moroccan Minced Lamb with Aubergine and Quinoa
1ωρ.
Korean Fried Chicken
3ωρ. 10 λεπτ.
Thai Peanut Chicken with Coconut Rice
1ωρ.