
Συσκευές & Αξεσουάρ
Slow-cooked Oxtail with Parmesan Polenta
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 8ωρ. 40 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)40 g
-
fresh parsley leaves15 g
-
garlic cloves3
-
onions quartered300 g
-
carrots sliced diagonally (2 cm)400 g
-
celery cut in pieces (2 cm)100 g
-
olive oil30 g
-
oxtail cut in pieces (see tip)950 g
-
beef stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
water350 g
-
red wine120 g
-
pearl onions fresh, peeled, whole100 g
-
quick polenta (5-8 minutes cooking time)100 g
-
boiling water330 g
-
milk125 g
-
salt1 tsp
-
unsalted butter diced30 g
-
fresh parsley leaves chopped, for garnishing
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
1576 mg
Πρωτεΐνη
53 g
Θερμίδες
3751 kJ /
896 kcal
Λιπαρά
61 g
Φυτικές ίνες
6 g
Κορεσμένα λιπαρά
25 g
Υδατάνθρακες
28 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Slow Cook Mode
10 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνScotch Broth
1 Std.
Cottage Pie with Colcannon Mash
1 Std. 50 Min
Roast Lamb with Vegetables and Mint Sauce
2 Std.
Stuffed Crust Salami Pizza
1 Std. 50 Min
All-In-One 'Roast' Beef
1 Std. 30 Min
Greek Style Pork Stew
30 Min
Bao Buns with Pork in BBQ sauce
2 Std. 10 Min
Bacon Cheeseburger Garbage Bread
2 Std. 45 Min
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26 Std. 15 Min
Slow-Cooked Pulled Pork with Steamed Buns
3 Std.
Chicken and Vegetable Soup
1 Std. 30 Min
Roast Chicken Dinner with Veg and Gravy
2 Std.