Pierogi con batata y ricota

Pierogi con batata y ricota

4.0 4 βαθμολογίες
Προετοιμασία 50 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
50 unidades

Υλικά

Cocción de batatas
  • de agua
    600 g
  • de batatas peladas, en trozos de 2-3 cm
    450 g
Mantequilla de salvia
  • de salvia fresca (solo las hojas)
    1 - 2 ramitas
  • de mantequilla en trozos
    60 g
Relleno
  • de queso ricota
    150 g
  • de nuez moscada molida
    2 - 3 pellizcos
  • de sal
    ¼ - ½ cucharadita
  • de pimienta molida
    ¼ cucharadita
Masa
  • de agua
    250 g
  • de harina de trigo
    250 g
  • de harina integral de trigo
    220 g
  • de aceite de oliva
    10 g
  • sal
    1 cucharadita

Διατροφή ανά 1 unidad

Θερμίδες 58.4 kcal / 244.3 kJ
Πρωτεΐνη 1.5 g
Λιπαρά 1.7 g
Υδατάνθρακες 9.2 g
Φυτικές ίνες 0.6 g
Κορεσμένα λιπαρά 0.9 g
Νάτριο 72.5 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων