
Συσκευές & Αξεσουάρ
Miso-aubergine (sous-vide)
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 45 λεπτ.
4 portioner
Υλικά
-
vit miso90 g
-
mirinsås40 g
-
sake35 g
-
socker30 g
-
sesamolja1 ½ tsk
-
salt2 nypor
-
vatten (cirka, se tips), plus extra för att täcka påsarna1600 gram
-
aubergine skivad (2 cm), därefter skuren i bitar (3 cm)360 g
-
saft av citron, nypressad (från ½ citron)30 g
-
rostade sesamfrön1 msk
-
vårlök snedskuren1
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
156 kcal /
654 kJ
Πρωτεΐνη
4 g
Λιπαρά
6 g
Υδατάνθρακες
13 g
Φυτικές ίνες
5.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.9 g
Νάτριο
670 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Sous-vide med knivkåpa (TM6)
10 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBlomkålsmos
Καμία βαθμολογία
Bulgur
Καμία βαθμολογία
Stekt sparris
Καμία βαθμολογία
Kronärtkocks- och blomkålsgratäng
Καμία βαθμολογία
Fänkålssallad
Καμία βαθμολογία
Misofisk med gröna bönor och kikärtspuré
Καμία βαθμολογία
Kashmiri-ris
Καμία βαθμολογία
Naanbröd med lök och kummin
Καμία βαθμολογία
Potatis- och rotsellerigratäng
Καμία βαθμολογία
Rosmarin- och rotfruktsmos
Καμία βαθμολογία
Janssons Frestelse
1ωρ. 40 λεπτ.
Sötpotatismos med salvia och hasselnötter
Καμία βαθμολογία