
Συσκευές & Αξεσουάρ
Japanese pumpkin dumplings in dashi broth (Matthew Kenney)
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 10 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Mushroom Dashi Broth
-
fresh Swiss brown mushrooms450 g
-
water1420 g
-
kombu30 g
Toasted Coconut Cinnamon Broth
-
fresh shiitake mushrooms trimmed450 g
-
cinnamon quills toasted (see Tips)2 ½
-
tamari60 g
-
flaked coconut toasted85 g
Dumpling Filling
-
japanese pumpkin peeled, deseeded and cut into cubes (2.5 cm)500 g
-
water1250 g
-
rice wine vinegar15 g
-
coconut oil15 g
-
tamari30 g
-
fresh ginger or ginger paste, to taste (optional)1 ½ tsp
-
agave syrup (optional)15 g
-
round wonton wrappers20
-
micro herb or edible flowers
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
263.9 kcal /
1104.3 kJ
Πρωτεΐνη
10.9 g
Λιπαρά
10.4 g
Υδατάνθρακες
36.6 g
Φυτικές ίνες
3.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
8.2 g
Νάτριο
979.6 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Elevated Plant-Based Cuisine by Matthew Kenney
13 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνQuick prawn laksa (Noni Jenkins)
25 λεπτ.
Pho bo (Vietnamese beef and noodle soup)
2ωρ.
Curried carrot and ginger soup
40 λεπτ.
Vietnamese mixed meat pho
1ωρ. 50 λεπτ.
Sourdough soup (White borscht)
96ωρ. 30 λεπτ.
Versatile smooth soup
45 λεπτ.
Prawn laksa (Chef Degan)
50 λεπτ.
Soto Ayam (Turmeric chicken soup)
55 λεπτ.
Soto Betawi (Beef coconut soup)
1ωρ. 45 λεπτ.
Hearty minestrone with herb gremolata
40 λεπτ.
Ham broth, Parmesan gnocchi and radish (Ray Capaldi)
4ωρ. 15 λεπτ.
Pea and mint soup
20 λεπτ.