
Συσκευές & Αξεσουάρ
Miso salmon broth
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
dried instant noodles (see Tip)100 g
-
boiling water for soaking
-
shiro (white) miso paste2 tsp
-
sake50 g
-
mirin50 g
-
brown sugar40 g
-
peanut oil20 g
-
garlic clove cut into thin slices1
-
boneless, skinless salmon fillets (approx. 800 g total)4
-
hot water800 g
-
fresh shiitake mushrooms cut into thin slices (5 mm)100 g
-
soy sauce20 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
bok choy trimmed and cut into pieces (4 cm) with stalks separated150 g
-
spring onions/shallots trimmed and thinly sliced, for garnishing2
-
black sesame seeds to serve (optional)
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
729.9 kcal /
3065.4 kJ
Πρωτεΐνη
50.9 g
Λιπαρά
40.6 g
Υδατάνθρακες
39.5 g
Φυτικές ίνες
5 g
Κορεσμένα λιπαρά
11.2 g
Νάτριο
1492.7 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Meals in a Flash
91 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTurmeric cauliflower soup (Post-natal)
50 Min
Ukrainian borscht
35 Min
Traditional chicken broth with angel hair pasta
1 Std. 30 Min
Tomato soup with ham and cheese wands
1 Std. 20 Min
White Bean, Tasmanian truffle and chive soup (Paul Foreman)
15 Min
Lamb and barley soup
50 Min
Prawn and chicken laksa
40 Min
Thai green broccoli and spinach soup
25 Min
Barley, bacon and chorizo soup
50 Min
Traditional minestrone
45 Min
Black bean tomato soup with coriander lime cream
45 Min
Tomato and red lentil soup
30 Min