
Συσκευές & Αξεσουάρ
Spicy udon noodles with tempeh (Matthew Kenney)
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 5ωρ. 40 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
cashews155 g
-
water to soak
Paprika Oil
-
extra virgin olive oil60 g
-
smoked paprika1 ½ tsp
Spicy Cashew Tare
-
hoisin sauce155 g
-
miso paste chickpea (see Tips)70 g
-
veggie tsuyu (vegetable fond)70 g
-
agave syrup30 g
-
togarashi powder1 tsp
Shiitake Dashi
-
water1420 g
-
dried shiitake mushroom thinly sliced85 g
-
kombu (approx. 3-4 large sheets)15 g
Udon Noodles
-
water1420 g
-
extra virgin olive oil to fry1 - 2 tbsp
-
tempeh cut into pieces170 g
-
red chilli oil1 tbsp
-
udon noodle340 g
-
edible flowers to garnish
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
674.1 kcal /
2820.3 kJ
Πρωτεΐνη
22.8 g
Λιπαρά
31.8 g
Υδατάνθρακες
80.1 g
Φυτικές ίνες
6.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
5.8 g
Νάτριο
914.2 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Elevated Plant-Based Cuisine by Matthew Kenney
13 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBlack bean enchiladas
1ωρ. 20 λεπτ.
Vegetarian chilli
35 λεπτ.
Pasta primavera
1ωρ.
Sweet potato lentil pie
50 λεπτ.
Tomato and lentil dahl
35 λεπτ.
Millet cashew stir-fry
30 λεπτ.
Vegan moussaka
1ωρ. 50 λεπτ.
Yellow curry with mushroom and cauliflower (Dandelion restaurant)
55 λεπτ.
Palak paneer
45 λεπτ.
Pulled BBQ jackfruit
25 λεπτ.
Whole roast broccoli with romesco sauce
45 λεπτ.
Aglio olio e peperoncino
35 λεπτ.