
Συσκευές & Αξεσουάρ
Tomato and lentil dahl
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
carrot (approx. 170 g), cut into pieces1
-
cumin seeds2 tsp
-
mustard seeds2 tsp
-
garlic cloves3
-
piece fresh ginger peeled2 cm
-
brown onion (approx. 180 g), cut into halves1
-
olive oil30 g
-
garam masala½ - 1 tsp
-
ground turmeric2 tsp
-
chilli powder to taste½ - 1 tsp
-
water400 g
-
canned coconut milk400 g
-
red lentils230 g
-
fresh tomatoes cut into pieces350 g
-
lime juice (approx. 4 limes)80 g
-
fresh coriander leaves only3 sprigs
-
salt to taste2 pinches
-
ground black pepper to taste2 pinches
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
155.5 mg
Πρωτεΐνη
17.3 g
Θερμίδες
2000 kJ /
476.2 kcal
Λιπαρά
25.2 g
Φυτικές ίνες
14.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
14 g
Υδατάνθρακες
38.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

The Basic Cookbook
183 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPulse and pumpkin curry
30 Min
Sticky Sriracha tofu bowl
45 Min
Silverbeet and mushroom calzone
2 Std.
Tempeh bolognaise
30 Min
Palak paneer
45 Min
Slow-cooked eggplant pasta sauce
5 Std. 40 Min
Zucchini, corn and ricotta pancakes
1 Std. 5 Min
Warm bulgur salad with orange dressing
40 Min
No-waste veggie bolognese (TM6)
3 Std.
Potato 'pizzas'
1 Std.
Pierogi (Cheese dumplings)
1 Std. 30 Min
Super green pasta (Darren Robertson)
30 Min