Συσκευές & Αξεσουάρ
The best egg salad open sandwich (Diabetes, TM6)
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
eggs chilled6
-
water (to the 1L fill level)
-
celery trimmed and cut into quarters200 g
-
natural yoghurt high protein (see Tip)100 g
-
mayonnaise20 g
-
Dijon mustard20 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
baby pickled capers20 g
-
beetroot (approx. 2 small beetroot), peeled and cut into quarters200 g
-
red radishes (approx. 4)140 g
-
seeded wholemeal bread toasted (see Tip)4 slices
-
fresh baby spinach to serve240 g
-
fresh chives chopped2 tbsp
-
ground black pepper to season
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
510 mg
Πρωτεΐνη
22.8 g
Θερμίδες
1982.5 kJ /
475 kcal
Λιπαρά
25 g
Φυτικές ίνες
7.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
5.3 g
Υδατάνθρακες
35.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Thermomix® Cooking for Diabetes
72 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCauliflower, broccoli and blue cheese gratin
1 h
Cauliflower hummus with green vegetables
1 h
Hearty lentil chilli
50 min
Crispy smashed potato salad with whipped feta
1 h 35 min
Mushroom and sauerkraut pierogi
2 h 30 min
Hasselback beetroot salad with macadamia cream
1 h
Coriander pesto pizza
1 h 30 min
Risotto pomodori with burrata
30 min
Root vegetables with hazelnut pangrattato
40 min
Bean ratatouille with halloumi
30 min
Goats cheese and caramelised onion mille feuille
1 h 50 min
Kale, sprouts and red cabbage salad
4 h 35 min