Pulse and pumpkin curry

Pulse and pumpkin curry

4.2 94 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
6 portions

Υλικά

  • garlic cloves
    4
  • piece fresh ginger peeled
    4 cm
  • brown onions (approx. 300 g), cut into halves
    2
  • coconut oil or peanut oil
    40 g
  • ground cumin
    2 tsp
  • ground paprika
    2 tsp
  • ground turmeric to taste
    2 - 4 tsp
  • curry powder
    1 tbsp
  • Kent pumpkin peeled and cut into cubes (4 cm)
    500 g
  • canned lentils rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
    400 g
  • canned chickpeas rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
    400 g
  • celery stalks cut into pieces (1 cm)
    180 g
  • water
    360 g
  • Vegetable stock paste (see Tips)
    2 tsp
  • fresh green beans trimmed and cut into pieces (3-4 cm)
    150 g
  • lime juice (approx. 2 limes)
    40 g
  • sea salt to taste
    ⅛ tsp
  • fresh coriander leaves only, plus extra for garnishing
    4 sprigs
  • natural yoghurt to serve

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 306.5 kcal / 1287.7 kJ
Πρωτεΐνη 14.4 g
Λιπαρά 10.6 g
Υδατάνθρακες 31.5 g
Φυτικές ίνες 12.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 7 g
Νάτριο 518.2 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων