
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pizza Margherita
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 10 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Pizza dough
-
extra virgin olive oil plus extra to grease30 g
-
water room temperature220 g
-
caster sugar1 tsp
-
dried instant yeast2 tsp
-
baker's flour400 g
-
sea salt1 tsp
Margherita topping
-
mozzarella cut into pieces200 g
-
canned chopped tomatoes (see Tips)250 g
-
sea salt to taste2 - 3 pinches
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
fresh basil leaves torn into pieces10 - 15
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
629.9 kcal /
2635.5 kJ
Πρωτεΐνη
24.6 g
Λιπαρά
24.1 g
Υδατάνθρακες
78 g
Φυτικές ίνες
3.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
8.3 g
Νάτριο
850.6 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Then, Now, Always - 50th Anniversary cookbook
50 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1 Std. 40 Min
Creamy miso mushroom udon
45 Min
Black bean tomato soup with coriander lime cream
45 Min
Vegetarian chilli
1 Std. 5 Min
Fakes moutzentra (lentils with rice) (TM6)
50 Min
Sweet potato and wakame patties (Jude Blereau)
1 Std.
Grilled tofu steaks with Asian mushrooms
2 Std. 30 Min
Potato and green pea curry
50 Min
Biryani
1 Std. 25 Min
Curried lentils and steamed pumpkin
1 Std. 15 Min
Layered veggie-loaded pesto pasta
30 Min
15-minute noodles
15 Min