
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pizza Margherita
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 10 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Pizza dough
-
extra virgin olive oil plus extra to grease30 g
-
water room temperature220 g
-
caster sugar1 tsp
-
dried instant yeast2 tsp
-
baker's flour400 g
-
sea salt1 tsp
Margherita topping
-
mozzarella cut into pieces200 g
-
canned chopped tomatoes (see Tips)250 g
-
sea salt to taste2 - 3 pinches
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
fresh basil leaves torn into pieces10 - 15
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
629.9 kcal /
2635.5 kJ
Πρωτεΐνη
24.6 g
Λιπαρά
24.1 g
Υδατάνθρακες
78 g
Φυτικές ίνες
3.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
8.3 g
Νάτριο
850.6 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Then, Now, Always - 50th Anniversary cookbook
50 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSichuan zucchini and eggplant
1 Std. 15 Min
Spelt Margherita pizza
2 Std.
Black bean chilli with guacamole and "corn chips" (Diabetes)
55 Min
Miso glazed eggplant (Nasu dengaku)
30 Min
Mushroom quinotto
30 Min
Grilled mushrooms with avocado and parsley dressing
20 Min
Risotto pomodori with burrata
40 Min
Pickled red onions
1 Std. 50 Min
Yellow chicken curry with rice
1 Std.
Crispy smashed potato salad with whipped feta
1 Std. 35 Min
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40 Min
All in one bowl bolognese
40 Min