Συσκευές & Αξεσουάρ
Pizza Margherita
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 10 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Pizza dough
-
extra virgin olive oil plus extra to grease30 g
-
water room temperature220 g
-
caster sugar1 tsp
-
dried instant yeast2 tsp
-
baker's flour400 g
-
sea salt1 tsp
Margherita topping
-
mozzarella cut into pieces200 g
-
canned chopped tomatoes (see Tips)250 g
-
sea salt to taste2 - 3 pinches
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
fresh basil leaves torn into pieces10 - 15
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
850.6 mg
Πρωτεΐνη
24.6 g
Θερμίδες
2635.5 kJ /
629.9 kcal
Λιπαρά
24.1 g
Φυτικές ίνες
3.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
8.3 g
Υδατάνθρακες
78 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Then, Now, Always - 50th Anniversary cookbook
50 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνWarm Mediterranean couscous salad
30 λεπτ.
Basmati rice in Varoma bundt tin
35 λεπτ.
Crispy Korean tofu
1ωρ. 20 λεπτ.
Palak paneer
45 λεπτ.
Layered Thai green vegetable curry and rice
45 λεπτ.
Mushroom and sauerkraut pierogi
2ωρ. 30 λεπτ.
Tomato pasta with vegetables and feta
30 λεπτ.
Hasselback beetroot salad with macadamia cream
1ωρ.
Pasta with tomato, bacon and mushroom
35 λεπτ.
Red lentil cauliflower dahl
35 λεπτ.
Cauliflower tacos with chipotle sauce
3ωρ. 45 λεπτ.
Black bean enchiladas
1ωρ. 20 λεπτ.