
Συσκευές & Αξεσουάρ
Hasselback beetroot salad with macadamia cream
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 portions
Υλικά
-
macadamia nuts200 g
-
boiling water
-
water630 g
-
raw baby beetroots with leaves attached for salad (2-3 bunches baby beetroots)12
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil20 g
-
Dijon mustard1 tsp
-
freshly squeezed lime juice20 g
-
sea salt plus extra to season1 - 2 pinches
-
oranges segmented1 - 2
-
dukkah (see Tips)1 - 2 tbsp
-
ground black pepper to season
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
554.6 kcal /
2320.5 kJ
Πρωτεΐνη
9.2 g
Λιπαρά
45.1 g
Υδατάνθρακες
37.8 g
Φυτικές ίνες
12.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
7 g
Νάτριο
258.5 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Less waste, more food with Thermomix®
70 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCauliflower rice pilaf with sweet potato
40min
Sweet potato lentil pie
50min
Sweet potato frittata with coriander chilli sauce
1h 35min
Rendang curry
30min
Garlic mushrooms
25min
Beetroot risotto
35min
Harvest nut roast with gravy
1h 30min
Pierogi (Cheese dumplings)
1h 30min
Meat-free mushroom lasagne
1h 30min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1h
Three Cheese and spinach lasagne (Diabetes)
1h 30min
Ancho chilli and black bean stew
40min