
Συσκευές & Αξεσουάρ
Avocado Tikka (Matthew Kenney)
Προετοιμασία 1ωρ. 25 λεπτ.
Σύνολο 6ωρ. 5 λεπτ.
8 portions
Υλικά
-
cashews225 g
-
water to soak
Curry Leaf Oil
-
fresh curry leaf destemmed45 g
-
grapeseed oil60 g
-
sea salt1 pinch
Curry Leaf Yogurt
-
filtered water140 g
-
apple cider vinegar30 g
-
agave syrup30 g
-
sea salt1 tsp
Tikka Sauce
-
extra virgin olive oil60 g
-
curry powder2 tbsp
-
salt1 tsp
-
apple cider vinegar2 tbsp
Potato Breads
-
water850 g
-
potato peeled and cut into cubes (5 cm)425 g
-
fresh curry leaf destemmed (approx. 1 handful)
-
fresh dill (approx. 1 bunch)30 g
-
plain flour425 g
-
extra virgin olive oil to fry (2 tbsp per batch)450 g
-
avocados peeled, cut into wedges4
-
micro herb to garnish
-
edible flowers to garnish
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
564.7 mg
Πρωτεΐνη
14.2 g
Θερμίδες
4896.7 kJ /
1170.4 kcal
Λιπαρά
94.3 g
Φυτικές ίνες
11.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
14.4 g
Υδατάνθρακες
73.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Elevated Plant-Based Cuisine by Matthew Kenney
13 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνLentil moussaka
3 Std. 30 Min
Yellow curry sauce (Dandelion restaurant)
55 Min
Broccoli mustard pasties
1 Std. 55 Min
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1 Std. 40 Min
Paneer makhani
45 Min
Tarka dal
30 Min
Vegetable lasagne
1 Std. 35 Min
Tomato pasta with vegetables and feta
30 Min
Aglio olio e peperoncino
35 Min
Rajma (kidney bean curry)
45 Min
Cheese soufflés
30 Min
High Protein Egg Bake
20 Min