Popietas de lenguado con espárragos y salsa de setas

Popietas de lenguado con espárragos y salsa de setas

3.6 5 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 raciones

Υλικά

  • filetes de lenguado (sin espinas) de aprox. 90 g c/u
    8
  • lonchas de jamón cocido en mitades
    4
  • espárragos blancos (en conserva) escurridos, en mitades
    8
  • de cebolla en trozos
    100 g
  • dientes de ajo
    2
  • de aceite de oliva (y algo más para engrasar)
    30 g
  • de setas frescas de primavera (senderuelas, colmenillas, rebozuelos, etc.)
    200 g
  • de maicena
    1 cucharadita
  • de caldo de verduras
    300 g
  • de hebras de azafrán
    1 - 2 pellizcos
  • de sal
    ½ cucharadita
  • de pimienta molida
    1 - 2 pellizcos
  • de ramilletes de brócoli pequeños
    200 g
  • de perejil fresco picado
    2 - 3 ramitas

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 427 kcal / 1789 kJ
Πρωτεΐνη 58.3 g
Λιπαρά 16.3 g
Υδατάνθρακες 11.4 g
Φυτικές ίνες 2.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 3 g
Νάτριο 1903.5 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων