Holzfäller-Topf mit Kartoffeln und Champignons

Holzfäller-Topf mit Kartoffeln und Champignons

4.4 470 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ.
4 Portionen

Υλικά

  • Öl
    40 g
  • Zwiebeln in Spalten
    250 g
  • Rindergulasch in Würfeln (3 cm), trocken getupft
    500 g
  • Paprika edelsüß
    1 geh. TL
  • Knoblauchzehe in dünnen Scheiben
    1
  • Wasser
    700 g
  • Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
    2 geh. TL
    2 Würfel Fleischbrühe (für je 0,5 l)
  • Majoran
    1 geh. TL
  • Ajvar mild
    20 g
  • Lorbeerblätter
    2
  • Salz
    ¾ TL
  • Pfeffer
    ¼ TL
  • Kartoffeln, festkochend
    400 g
  • braune Champignons
    250 g
  • Petersilie zerzupft, zum Garnieren
  • Schmand
    4 EL
  • Bauernbrot (προαιρετικό πεδίο) zum Servieren

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 365 kcal / 1527 kJ
Πρωτεΐνη 22 g
Λιπαρά 18 g
Υδατάνθρακες 32 g
Φυτικές ίνες 4.6 g
Κορεσμένα λιπαρά 2 g
Νάτριο 859 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων