Makkaroni-Hackfleisch-Auflauf

Makkaroni-Hackfleisch-Auflauf

4.4 891 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
4 Portionen

Υλικά

Hackfleischsauce
  • Parmesan in Stücken
    80 g
  • Zwiebel halbiert
    1
  • Knoblauchzehe
    1
  • Olivenöl
    20 g
  • Rinderhackfleisch grob zerzupft
    400 g
  • passierte Tomaten
    500 g
  • Tomatenmark
    30 g
  • Rotwein, trocken
    150 g
    150 g Wasser
  • Lorbeerblatt, getrocknet
    1
  • Oregano, getrocknet
    ½ TL
  • Thymian, getrocknet
    ½ TL
  • Salz
    ¾ TL
  • Pfeffer
    ½ TL
  • Zucker
    1 Prise
  • Zimt
    ¼ - ½ TL
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    1 geh. TL
    1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
Béchamel-Sauce und Fertigstellung
  • Butter in Stücken
    40 g
  • Milch
    500 g
  • Mehl
    40 g
  • Salz und mehr zum Kochen
    ½ TL
  • Pfeffer
    2 Prisen
  • Muskat
    2 Prisen
  • Wasser zum Kochen
  • Makkaroni
    350 g

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 984 kcal / 4119 kJ
Πρωτεΐνη 44 g
Λιπαρά 44 g
Υδατάνθρακες 96 g
Φυτικές ίνες 6.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 19 g
Νάτριο 1326 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων