
Συσκευές & Αξεσουάρ
Πιπεράτο μοσχαρίσιο φιλέτο
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
4 μερίδες
Υλικά
-
κόκκους μαύρου πιπεριού15 γρ.
-
φιλέτο βοδινό κομμένο σε 4 φέτες500 - 600 γρ.
-
ζωμό βοδινού60 γρ.
-
κονιάκ (μπράντυ)40 γρ.
-
διπλή κρέμα γάλακτος (48% λιπαρά)60 γρ.
-
ελαιόλαδο2 κ.σ.
-
βούτυρο, ανάλατο σε κύβους50 γρ.
-
θαλασσινό αλάτι ή ανάλογα με τις προτιμήσεις σας1 πρέζα
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 μερίδα
Πρωτεΐνη
29 g
Θερμίδες
2301 kJ /
550 kcal
Λιπαρά
44 g
Φυτικές ίνες
1 g
Υδατάνθρακες
3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Δείπνο για δύο
10 Συνταγές
Ελλάδα
Ελλάδα
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνΚεφτεδάκια με σάλτσα ντομάτας
1 godz. 10 min
Κοτόπουλο με μέλι και σουσάμι
40 min
Κοτομπουκιές
30 min
Σουτζουκάκια με ρύζι
50 min
Πατέ σε ζύμη (Ισπανία)
Brak ocen
Μουσακάς
2 godz.
Κοτόπουλο και ζεστή πατατοσαλάτα
55 min
Κοτόπουλο κάρυ με σάλτσα ντομάτας
45 min
Χοιρινό Κινέζικο sweet & sour
3 godz.
Κοτομπουκιές με τσάτνεϊ πεπονιού
3 godz.
Βοδινό στιφάδο με νιόκι
1 godz. 30 min
Αρνίσια παϊδάκια και πατατοσαλάτα με ψητές πατάτες
Brak ocen