Συσκευές & Αξεσουάρ
Ατομικά μοσχαρίσια φιλέτα Wellington με σάλτσα κόκκινου κρασιού
                
                Προετοιμασία 40 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 2ωρ. 10 λεπτ.
              
              
                
                4 μερίδες
              
            Υλικά
Duxelle μανιταριών
- 
          μανιτάρια πορτομπέλο, φρέσκα κομμένα στα τέσσερα225 γρ.
 - 
          μανιτάρια πορτσίνι, αποξηραμένα μουλιασμένα σε βραστό νερό για 15 λεπτά, καλά στραγγισμένα10 γρ.
 - 
          κρεμμυδάκια εσαλότ κομμένα στη μέση50 γρ.
 - 
          βούτυρο, ανάλατο σε κύβους30 γρ.
 - 
          σκελίδα σκόρδο1
 - 
          κρασί Μαδέρα50 γρ.
 - 
          φρέσκο θυμάρι μόνο τα φύλλα2 κλωνάρια
 - 
          θαλασσινό αλάτι1 πρέζα
 - 
          μαύρο πιπέρι, τριμμένο1 πρέζα
 
Ατομικά μοσχαρίσα φιλέτα Wellington
- 
          βούτυρο, ανάλατο κομμένο σε κύβους (2 εκ.) και μετά τοποθετημένο στην κατάψυξη για 1 ώρα200 γρ.
 - 
          αλεύρι για όλες τις χρήσεις και λίγο ακόμη για το αλεύρωμα της επιφάνειας200 γρ.
 - 
          νερό κρύο90 γρ.
 - 
          θαλασσινό αλάτι ανάλογα με τις προτιμήσεις σας½ κ.γλ.
 - 
          λάδι για το τσιγάρισμα και το λάδωμα
 - 
          φιλέτα βοδινά (180-200 γρ. το καθένα, πάχος 3-4 εκ.)4
 - 
          μαύρο πιπέρι, τριμμένο ανάλογα με τις προτιμήσεις σας
 - 
          αλεύρι για όλες τις χρήσεις για το αλεύρωμα της επιφάνειας
 - 
          αλεύρι για όλες τις χρήσεις για το αλεύρωμα
 - 
          αβγά χτυπημένα2
 
Σάλτσα κόκκινου κρασιού
- 
          κρεμμυδάκι εσαλότ κομμένο στη μέση50 γρ.
 - 
          σκελίδα σκόρδο1
 - 
          θυμάρι, φρέσκο μόνο τα φύλλα1 κλωνάρι
 - 
          βούτυρο, αλατισμένο σε κύβους50 γρ.
 - 
          κρασί Port100 γρ.
 - 
          κόκκινο κρασί150 γρ.
 - 
          ζωμό βοδινού καυτό100 γρ.
 - 
          βαλσαμικό ξίδι20 γρ.
 - 
          μαύρη ζάχαρη35 γρ.
 - 
          θαλασσινό αλάτι ή ανάλογα με τις προτιμήσεις σας1 πρέζα
 - 
          μαύρο πιπέρι, τριμμένο ή ανάλογα με τις προτιμήσεις σας1 πρέζα
 
Βαθμός δυσκολίας
δύσκολη
Διατροφή ανά 1 μερίδα
                    Πρωτεΐνη
                    
                        49 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        4024 kJ  / 
                        967 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        66 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        34.8 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
                      
                        Δείπνο για δύο
                        10 Συνταγές
Ελλάδα
                    
                  Ελλάδα
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνΛεμονάτο κοτόπουλο με ρύζι
45 λεπτ.
Πράσινες κρέπες με ζαμπόν και τυρί
55 λεπτ.
Χιουνκάρ μπεγιεντί
1ωρ. 5 λεπτ.
Κολοκάσι με κρέας χοιρινό
1ωρ. 10 λεπτ.
Κεφτέδες
2ωρ. 30 λεπτ.
Ζυμαρικά με chorizo και κοτόπουλο
50 λεπτ.
Γρήγορος γύρος χοιρινός με τζατζίκι
40 λεπτ.
Κολοκυθάκια αβγολέμονο
Καμία βαθμολογία
Πικάντικα μοσχαρίσια εσκαλόπ με κόκκινες πιπεριές
30 λεπτ.
Κουπέπια με αμπελόφυλλα
2ωρ. 40 λεπτ.
Ινδικό κοτόπουλο με βούτυρο
1ωρ.
Υγιεινά μπιφτέκια γαλοπούλας με τζατζίκι
Καμία βαθμολογία