Ψητός σολομός σε μαύρο ψωμί

Ψητός σολομός σε μαύρο ψωμί

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
6 μερίδες

Υλικά

Μαύρο ψωμί
  • νερό
    150 γρ.
  • ελαιόλαδο
    30 γρ.
  • νωπή μαγιά
    15 γρ.
    1 κ.γλ. ξηρή μαγιά
  • ζάχαρη
    10 γρ.
  • μελάνι σουπιάς
    20 γρ.
  • αλεύρι σκληρό και λίγο ακόμη για το αλεύρωμα
    280 γρ.
  • αλάτι
    1 κ.γλ.
Ολοκλήρωση
  • ελαιόλαδο
    30 γρ.
  • σκελίδες σκόρδο
    2
  • φύλλα σπανακιού, κατεψυγμένα καλά στυμμένα
    300 γρ.
  • αλάτι
    1 κ.γλ.
  • πιπέρι αλεσμένο
    2 πρέζα
  • μοσχοκάρυδο, τριμμένο
    1 πρέζα
  • κρέμα γάλακτος
    40 γρ.
  • φιλέτο φρέσκου σολομού, χωρίς πέτσα
    700 γρ.
  • μουστάρδα
    20 γρ.
  • φρέσκο άνηθο μόνο τα φύλλα
    4 κλωνάρια
  • γάλα για το άλειμμα

Διατροφή ανά 1 μερίδα

Θερμίδες 552.4 kcal / 2311.3 kJ
Πρωτεΐνη 32.2 g
Λιπαρά 29.3 g
Υδατάνθρακες 39.1 g
Φυτικές ίνες 3.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 6.7 g
Νάτριο 1039.9 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων