
Συσκευές & Αξεσουάρ
Yakisoba Rice Vermicelli
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Yakisoba Sauce
-
gluten-free soy sauce40 g
-
Worcestershire sauce (see tip)60 g
-
oyster sauce gluten free40 g
-
tomato ketchup60 g
-
brown sugar30 g
Vegetables and Vermicelli
-
water1600 g
-
green pepper cut in julienne80 g
-
red pepper cut in julienne80 g
-
carrot cut in julienne80 g
-
fresh bean sprouts100 g
-
raw, medium-sized prawns, peeled, deveined120 g
-
spring onions sliced diagonally40 g
-
rice vermicelli300 g
-
raw cashew nuts100 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
551 kcal /
2305.4 kJ
Πρωτεΐνη
18.2 g
Λιπαρά
13.7 g
Υδατάνθρακες
91.4 g
Φυτικές ίνες
4.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.4 g
Νάτριο
1586.1 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Free From
76 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCheeseboard Spaghetti
45 λεπτ.
Pear and Gorgonzola Risotto
30 λεπτ.
Vegan Wild Mushroom and Cavolo Nero Lasagne with Walnut Rocket Pesto
2ωρ.
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
55 λεπτ.
Chicken Pesto Tagliatelle
1ωρ. 5 λεπτ.
Garlic and Olive Conchiglie
25 λεπτ.
Bacon and Cabbage Risotto
1ωρ.
Spaghetti Carbonara
40 λεπτ.
Spaghetti Bloody Brain
Καμία βαθμολογία
Chicken and Mushroom Rice
55 λεπτ.
Creamy Chicken and Broccoli Pasta
30 λεπτ.
Tomato and Mushroom Spaghetti
30 λεπτ.