Συσκευές & Αξεσουάρ
Yakisoba Rice Vermicelli
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Yakisoba Sauce
-
tamarigluten-free soy sauce40 g
-
balsamic vinegarWorcestershire sauce (see tip)60 g
-
oyster sauce gluten free40 g
-
tomato ketchup60 g
-
brown sugar30 g
Vegetables and Vermicelli
-
water1600 g
-
green pepper cut in julienne80 g
-
red pepper cut in julienne80 g
-
carrot cut in julienne80 g
-
fresh bean sprouts100 g
-
raw, medium-sized prawns, peeled, deveined120 g
-
spring onions sliced diagonally40 g
-
rice vermicelli300 g
-
raw cashew nuts100 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
1586.1 mg
Πρωτεΐνη
18.2 g
Θερμίδες
2305.4 kJ /
551 kcal
Λιπαρά
13.7 g
Φυτικές ίνες
4.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.4 g
Υδατάνθρακες
91.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Free From
76 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChicken and Mushroom Rice
55 λεπτ.
Puttanesca Penne
50 λεπτ.
Pea and Mint Risotto
40 λεπτ.
Tomato and Mushroom Spaghetti
30 λεπτ.
Spaghetti Carbonara
40 λεπτ.
Spaghetti Bloody Brain
13ωρ. 30 λεπτ.
Beef and Olive Meatballs with Spaghetti
40 λεπτ.
Obe Ata (Red Pepper Sauce)
1ωρ. 20 λεπτ.
Creamy Risottata with Squash, Scamorza and Pecorino
45 λεπτ.
Creamy Chicken and Broccoli Pasta
30 λεπτ.
Tomato and Mushroom Spaghetti
25 λεπτ.
Lasagne Bolognese with Fresh Spinach Pasta
3ωρ.