
Συσκευές & Αξεσουάρ
Braised Lamb Shanks
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 35 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
extra virgin olive oil plus an extra 1 tablespoon20 g
-
brown onion cut into wedges (3-4 cm)200 g
-
celery cut into pieces (2-3 cm)100 g
-
carrot cut into pieces (2-3 cm)100 g
-
cornflour2 tsp
-
water100 g
-
red wine200 g
-
balsamic vinegar60 g
-
canned chopped tomatoes400 g
-
tomato paste50 g
-
fresh rosemary leaves only3 sprigs
-
dried oregano2 tsp
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
lamb shanks (approx. 4)1550 g
-
sea salt to season
-
ground black pepper to season
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
1259 kcal /
5255 kJ
Πρωτεΐνη
79 g
Λιπαρά
71 g
Υδατάνθρακες
64 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Comfort food in cast iron
12 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKuruma iraichchi with coconut roti
1h 40min
Turkey burgers with caramelised onion and capsicum
30min
Pad kra pow
45min
Moroccan chicken and couscous salad with sweet potato soup
45min
Black bean spaghetti bolognese (gut health)
45min
Chicken in yoghurt
30min
Buffalo Chicken Spring Rolls
1h 30min
Thai pork with green mango salad (Diabetes)
45min
Hainanese chicken and rice
1h 50min
Chicken Pizzaiola
50min
Bolognaise sauce for two
20min
Hunters' stew
1h