
Συσκευές & Αξεσουάρ
Ricotta, mint and zucchini lasagne
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
4 portions
Υλικά
Pasta
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing1 tbsp
-
plain flour plus extra for dusting200 g
-
eggs2
Ricotta, mint and spinach layer
-
full cream milk1500 g
-
white vinegar40 g
-
lemon zest only, no white pith, finely grated½ - 1
-
fresh mint leaves8
-
fresh spinach leaves20 g
-
sea salt1 pinch
Zucchini, garlic and pea layer
-
garlic clove1
-
zucchini (approx. 1½ zucchini), cut into pieces500 g
-
olive oil40 g
-
frozen green peas100 g
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
dry white wine60 g
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
Parmesan béchamel
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)80 g
-
full cream milk500 g
-
plain flour50 g
-
butter softened30 g
-
fresh mint leaves for garnishing
-
ground black pepper
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
911.6 kcal /
3828.7 kJ
Πρωτεΐνη
37.9 g
Λιπαρά
47.5 g
Υδατάνθρακες
81.3 g
Φυτικές ίνες
7.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
21.8 g
Νάτριο
920 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Budget friendly Italian
10 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1 godz. 40 min
Caribbean curry
40 min
Creamy miso mushroom udon
45 min
Spinach dumplings with tomato ragout
1 godz.
Warm Mediterranean couscous salad
30 min
Curried lentils and steamed pumpkin
1 godz. 15 min
Paneer makhani
45 min
Cheese soufflés
30 min
Pasta e fagioli (Pasta and beans)
40 min
Grilled tofu steaks with Asian mushrooms
2 godz. 30 min
Sweet potato and wakame patties (Jude Blereau)
1 godz.
Potato and green pea curry
50 min