
Συσκευές & Αξεσουάρ
Tempeh bolognaise
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Tempeh mince
-
garlic cloves3
-
eschalot1
-
extra virgin olive oil50 g
-
tempeh cut into cubes (2 cm)200 g
-
tamari50 g
-
dried basil½ tsp
-
dried sage½ tsp
-
dried thyme½ tsp
-
dried oregano½ tsp
Bolognaise sauce
-
zucchini cut into pieces½
-
carrot cut into pieces1
-
tomato paste40 g
-
canned chopped tomatoes400 g
-
fresh basil leaves only4 sprigs
-
red wine30 g
-
Parmesan cheese shaved, to serve50 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 4 portions
Θερμίδες
1138.6 kcal /
4782 kJ
Πρωτεΐνη
60.4 g
Λιπαρά
76.6 g
Υδατάνθρακες
33 g
Φυτικές ίνες
28.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
18.8 g
Νάτριο
4210.7 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Vegetarian Cooking
10 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCauliflower rice pilaf with sweet potato
40 λεπτ.
Tarka dal
30 λεπτ.
Rajma (kidney bean curry)
45 λεπτ.
Hearty minestrone with herb gremolata
40 λεπτ.
Sweet potato frittata with coriander chilli sauce
1ωρ. 35 λεπτ.
Rendang curry
30 λεπτ.
Black bean enchiladas
1ωρ. 20 λεπτ.
Sweet and sour tempeh
50 λεπτ.
Lentil curry (dahl)
30 λεπτ.
Broccoli mustard pasties
1ωρ. 55 λεπτ.
Creamy miso mushroom udon
45 λεπτ.
Silverbeet quiche with oat and Parmesan crust
1ωρ. 15 λεπτ.