
Συσκευές & Αξεσουάρ
Stuffed butternut pumpkin with feta
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 50 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
butternut pumpkin cut into halves lengthways1
-
olive oil40 g
-
fresh thyme leaves only1 sprig
-
fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only, finely chopped1 sprig
-
water600 g
-
quinoa100 g
-
red onion cut into halves1
-
garlic clove1
-
celery stalk cut into pieces1
-
carrot cut into pieces1
-
sweet corn cob kernels removed1
-
ground cumin½ tsp
-
currants20 g
-
pine nuts toasted30 g
-
fresh coriander roots, stems and leaves, sliced1 - 2 sprigs
-
tamari sauce2 tsp
-
sunflower seeds for sprinkling
-
feta cheese for crumbling70 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 4 portions
Θερμίδες
1884.2 kcal /
7913.6 kJ
Πρωτεΐνη
66.3 g
Λιπαρά
94.9 g
Υδατάνθρακες
170.8 g
Φυτικές ίνες
46.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
20.8 g
Νάτριο
1408.8 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Vegetarian Cooking
10 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCaribbean curry
40 λεπτ.
Falafel with beetroot hommus
20 λεπτ.
No-roll cheesy broccoli quiche
1ωρ. 25 λεπτ.
Yellow curry sauce (Dandelion restaurant)
55 λεπτ.
15-minute noodles
15 λεπτ.
Sweet potato frittata with coriander chilli sauce
1ωρ. 35 λεπτ.
Basmati rice in Varoma bundt tin
35 λεπτ.
Bang bang broccoli
3ωρ. 25 λεπτ.
Black bean enchiladas
1ωρ. 20 λεπτ.
Gwinganna biryani
25ωρ. 20 λεπτ.
Butternut mac and cheese
45 λεπτ.
Sweet potato, parsnip and broccoli frittata
55 λεπτ.