
Συσκευές & Αξεσουάρ
Stuffed butternut pumpkin with feta
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 50 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
butternut pumpkin cut into halves lengthways1
-
olive oil40 g
-
fresh thyme leaves only1 sprig
-
fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only, finely chopped1 sprig
-
water600 g
-
quinoa100 g
-
red onion cut into halves1
-
garlic clove1
-
celery stalk cut into pieces1
-
carrot cut into pieces1
-
sweet corn cob kernels removed1
-
ground cumin½ tsp
-
currants20 g
-
pine nuts toasted30 g
-
fresh coriander roots, stems and leaves, sliced1 - 2 sprigs
-
tamari sauce2 tsp
-
sunflower seeds for sprinkling
-
feta cheese for crumbling70 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 4 portions
Νάτριο
1408.8 mg
Πρωτεΐνη
66.3 g
Θερμίδες
7913.6 kJ /
1884.2 kcal
Λιπαρά
94.9 g
Φυτικές ίνες
46.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
20.8 g
Υδατάνθρακες
170.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Vegetarian Cooking
10 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSweet potato lentil pie
50 λεπτ.
Mixed mushroom congee with pickled eggs
24ωρ. 40 λεπτ.
Silverbeet quiche with oat and Parmesan crust
1ωρ. 15 λεπτ.
Vegan moussaka
1ωρ. 50 λεπτ.
Mushroom stroganoff
20 λεπτ.
Silverbeet and mushroom calzone
2ωρ.
Bean ratatouille with halloumi
30 λεπτ.
Quick veggie pasta salad
30 λεπτ.
Broccoli mustard pasties
1ωρ. 55 λεπτ.
Vegan bolognese
50 λεπτ.
Butternut mac and cheese
45 λεπτ.
Satay noodle salad
35 λεπτ.