Συσκευές & Αξεσουάρ
Stuffed butternut pumpkin with feta
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 50 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
butternut pumpkin cut into halves lengthways1
-
olive oil40 g
-
fresh thyme leaves only1 sprig
-
fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only, finely chopped1 sprig
-
water600 g
-
quinoa100 g
-
red onion cut into halves1
-
garlic clove1
-
celery stalk cut into pieces1
-
carrot cut into pieces1
-
sweet corn cob kernels removed1
-
ground cumin½ tsp
-
currants20 g
-
pine nuts toasted30 g
-
fresh coriander roots, stems and leaves, sliced1 - 2 sprigs
-
tamari sauce2 tsp
-
sunflower seeds for sprinkling
-
feta cheese for crumbling70 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 4 portions
Νάτριο
1408.8 mg
Πρωτεΐνη
66.3 g
Θερμίδες
7913.6 kJ /
1884.2 kcal
Λιπαρά
94.9 g
Φυτικές ίνες
46.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
20.8 g
Υδατάνθρακες
170.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Vegetarian Cooking
10 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνHoney soy tofu with steamed rice
40 Min
Tomato and lentil dahl
35 Min
Tarka dal
30 Min
Vegan burgers
45 Min
Cauliflower, broccoli and blue cheese gratin
1 Std.
Cauliflower tacos with chipotle sauce
3 Std. 45 Min
Cauliflower hummus with green vegetables
1 Std.
Chickpea shawarma salad bowl
40 Min
Lentil bolognese
30 Min
Zucchini, lentil and coconut stew
30 Min
Red lentil cauliflower dahl
35 Min
Palak paneer
1 Std. 15 Min