
Συσκευές & Αξεσουάρ
Bärlauch-Chnöpfli
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 Portionen
Υλικά
-
Gruyère in Stücken (2 cm)100 g
-
Bärlauch in Stücken (4 cm)100 g
-
Eier3
-
Wasser100 g
-
Olivenöl20 g
-
Weissmehl300 g
-
Salz1 TL
-
Muskatnuss, gemahlen¼ TL
-
Pfeffer4 Prisen
-
Wasser3 l
-
Salz1 EL
Chnöpfli braten
-
Bratbutter2 EL
-
Salz¼ TL
-
Pfeffer4 Prisen
Διατροφή ανά 1 Portionen
Θερμίδες
532 kcal /
2229 kJ
Πρωτεΐνη
21 g
Λιπαρά
25 g
Υδατάνθρακες
53 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Betty Bossi mix - März/April 2023
4 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKnoblauchsauce
10 λεπτ.
Kartoffelsalat Badische Art
6ωρ.
Kartoffelsalat Badische Art
6ωρ.
Brokkolisalat mit Pinienkernen
5 λεπτ.
Zitronen-Knoblauch-Fisch
2ωρ. 20 λεπτ.
Frittata aus dem Egg poacher
35 λεπτ.
Kartoffeln mit Blumenkohl und Sauce Hollandaise für Viele
50 λεπτ.
Curly Fries mit Chnobli-Sauce
45 λεπτ.
Birnen-Safran Kompott
3ωρ. 30 λεπτ.
Bohnenwickel mit Kartoffeln und Thymianbutter
50 λεπτ.
Möhren- und Zucchini-Bandnudeln
35 λεπτ.
Rübeli Spiralensalat mit Apfel, Feta & Nüssen
Καμία βαθμολογία