
Συσκευές & Αξεσουάρ
Hörnlisalat mit Zucchetti
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
6 Portionen
Υλικά
-
Wasser3 l
-
Salz1 EL
-
Hörnli250 g
-
Kerbel, frisch etwas zerzupft10 g
-
Tomaten, getrocknet, in Öl abgetropft30 g
-
Schalotten halbiert100 g
-
Knoblauchzehe1
-
Olivenöl60 g
-
Zucchetti halbiert, in feinen Streifen150 g
-
Salz½ TL
-
Pfeffer4 Prisen
-
Weissweinessig25 g
-
Rucola grob gehackt oder zerzupft50 g
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
272 kcal /
1135 kJ
Πρωτεΐνη
6 g
Λιπαρά
13 g
Υδατάνθρακες
31 g
Φυτικές ίνες
2.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
1 g
Νάτριο
265 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

1. August, wir feiern!
13 Συνταγές
Ελβετία
Ελβετία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPolenta
30 λεπτ.
Kartoffeln mit Blumenkohl und Sauce Hollandaise für Viele
50 λεπτ.
Omas Semmelknödel
50 λεπτ.
Mariniertes Ofengemüse
50 λεπτ.
Peperoni-Hummus
Καμία βαθμολογία
Kartoffelgratin
1ωρ. 10 λεπτ.
Fondue Chinoise Saucen 4 in 1
45 λεπτ.
Zucchini Relish mit Nektarinen
1ωρ. 5 λεπτ.
Kürbiswürfel süss-sauer
1ωρ. 25 λεπτ.
Birnen-Safran Kompott
3ωρ. 30 λεπτ.
Hirsesalat im Glas
1ωρ.
Gedünstetes-Gemüse
10 λεπτ.