Συσκευές & Αξεσουάρ
Kalkun- og hvidløgsgryderet
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 portioner
Υλικά
-
persille, frisk skåret i stykker (5 cm)2 kviste
-
fed hvidløg4
-
løg i kvarte100 g
-
olivenolie50 g
-
hvedemel20 g
-
vand350 g
-
blandede rodfrugter (fx gulerødder, knoldselleri, majroer, se tip), skåret i skiver (2 cm)500 g
-
rosmarin, frisktimian, frisk2 kviste
-
2 tsk med top grøntsagsbouillongrøntsagsbouillon, terninger (hver til 0,5 l) smuldret2
-
salt plus ekstra efter smag¼ tsk
-
sort peber, stødt plus ekstra efter smag½ tsk
-
kalkunbrystfilet (se tip), skåret i stykker (3 cm)300 g
-
kartofler skrællet, skåret i stykker (2 cm)200 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
1655 mg
Πρωτεΐνη
22 g
Θερμίδες
1305 kJ /
312 kcal
Λιπαρά
14 g
Φυτικές ίνες
6.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
2 g
Υδατάνθρακες
21 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Grøn bevidsthed
24 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνEtopisk gryderet med oksekød (Zighinì)
50 λεπτ.
Kyllingebryst pizzaiola
55 λεπτ.
Piri Piri kylling med salat
Καμία βαθμολογία
Lammekarry med peberfrugt - Bhoona Gosht
Καμία βαθμολογία
Provencalsk kylling
Καμία βαθμολογία
Kylling med honning og blomkålspuré
50 λεπτ.
Steak au Poivre (peberbøf)
Καμία βαθμολογία
Oksekødskofta med feta
Καμία βαθμολογία
Kaloriefattig lasagne
Καμία βαθμολογία
Bahn mi med kylling
Καμία βαθμολογία
Com ga rau thom (kylling med ris og mynte)
Καμία βαθμολογία
Salat med oksekød, rucola og tomater (2200 kcal)
Καμία βαθμολογία