Kartoffel- og sellerigratin

Kartoffel- og sellerigratin

5.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
6 portioner

Υλικά

  • Emmentaler ost skåret i stykker (2 cm)
    50 g
  • fed hvidløg
    1
  • timian, frisk kun blade
    1 kvist
  • mælk
    100 g
  • piskefløde
    200 g
  • muskatnød, stødt
    3 knivspids
  • salt
    ½ tsk
  • sort peber, stødt
    3 knivspids
  • knoldselleri skåret i stykker (3-4 cm)
    650 g
  • vand
    500 g
  • kartofler, melede (fx Maris Piper, King Edward), i tern (2 cm)
    650 g

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 portion

Νάτριο 382 mg
Πρωτεΐνη 7.2 g
Θερμίδες 1212 kJ / 290 kcal
Λιπαρά 16 g
Φυτικές ίνες 4.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 9.7 g
Υδατάνθρακες 31 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων