
Συσκευές & Αξεσουάρ
Sous-vide fish with lemon and herbs
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
skinless snapper fillets or skinless, boneless salmon fillets4
-
sea salt to season
-
ground black pepper to season
-
fresh parsley plus extra leaves to garnish4 sprigs
-
fresh dill plus extra to garnish4 sprigs
-
lemon4 slices
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
-
lemon juice (½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder30 g
-
vegetables of choice
-
sauce of choice
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
72.2 kcal /
301.9 kJ
Πρωτεΐνη
1.6 g
Λιπαρά
6.8 g
Υδατάνθρακες
1.3 g
Φυτικές ίνες
0.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.1 g
Νάτριο
7.6 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Sous vide (TM6) with blade cover
7 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTeriyaki salmon with edamame and cucumber (Diabetes)
50 λεπτ.
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1ωρ. 15 λεπτ.
Braised cabbage and leek with steamed salmon
45 λεπτ.
Green mussels in wine and garlic sauce
45 λεπτ.
Prawn and noodle stir-fry
25 λεπτ.
Salmon en croute
50 λεπτ.
Mussels in coconut milk
25 λεπτ.
Goi muc (squid salad)
45 λεπτ.
Ruby kingfish with citrus yoghurt dressing
2ωρ. 30 λεπτ.
Spicy coriander prawns with zucchini noodles
25 λεπτ.
Layered meal: Broccoli pea soup, salmon and veggies
1ωρ. 25 λεπτ.
Sicilian prawn salad
Καμία βαθμολογία