Συσκευές & Αξεσουάρ
Sous-vide fish with lemon and herbs
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
skinless snapper fillets or skinless, boneless salmon fillets4
-
sea salt to season
-
ground black pepper to season
-
fresh parsley plus extra leaves to garnish4 sprigs
-
fresh dill plus extra to garnish4 sprigs
-
lemon4 slices
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
-
lemon juice (½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder30 g
-
vegetables of choice
-
sauce of choice
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
7.6 mg
Πρωτεΐνη
1.6 g
Θερμίδες
301.9 kJ /
72.2 kcal
Λιπαρά
6.8 g
Φυτικές ίνες
0.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.1 g
Υδατάνθρακες
1.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Sous vide (TM6) with blade cover
7 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChilli garlic prawns
10 Min
Chilli crab with coconut rice and sambal (Mark LaBrooy)
1 Std. 30 Min
Quick prawn stir-fry
20 Min
Baked masala fish (MEATER+®)
1 Std. 15 Min
Scallops with pea purée
25 Min
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1 Std. 10 Min
Thai-style fish cakes
30 Min
Sambal udang (Skinnymixers)
50 Min
Whitebait fritters
35 Min
Fish tacos with Kewpie mayonnaise
1 Std. 30 Min
Asam pedas ikan (spicy tamarind fish)
40 Min
Open fish burgers
1 Std.