
Συσκευές & Αξεσουάρ
Sous-vide fish with lemon and herbs
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
skinless snapper fillets or skinless, boneless salmon fillets4
-
sea salt to season
-
ground black pepper to season
-
fresh parsley plus extra leaves to garnish4 sprigs
-
fresh dill plus extra to garnish4 sprigs
-
lemon4 slices
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
-
lemon juice (½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder30 g
-
vegetables of choice
-
sauce of choice
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
72.2 kcal /
301.9 kJ
Πρωτεΐνη
1.6 g
Λιπαρά
6.8 g
Υδατάνθρακες
1.3 g
Φυτικές ίνες
0.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.1 g
Νάτριο
7.6 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Sous vide (TM6) with blade cover
7 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTeriyaki salmon with edamame and cucumber (Diabetes)
50 λεπτ.
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 λεπτ.
Scallops with pea purée
25 λεπτ.
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30 λεπτ.
Fish pie with mashed potato topping
2ωρ.
Salmon with lemon hollandaise, asparagus and rice
45 λεπτ.
Middle Eastern salmon with tahini yoghurt
40 λεπτ.
Coconut fish curry
1ωρ. 10 λεπτ.
Mussels in white wine and cream sauce
45 λεπτ.
Superfood salmon salad
1ωρ. 5 λεπτ.
Mediterranean vegetable bake
50 λεπτ.
Steamed salmon with broccoli pesto
25 λεπτ.