
Συσκευές & Αξεσουάρ
Sous-vide fish with lemon and herbs
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
skinless snapper fillets or skinless, boneless salmon fillets4
-
sea salt to season
-
ground black pepper to season
-
fresh parsley plus extra leaves to garnish4 sprigs
-
fresh dill plus extra to garnish4 sprigs
-
lemon4 slices
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
-
lemon juice (½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder30 g
-
vegetables of choice
-
sauce of choice
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
72.2 kcal /
301.9 kJ
Πρωτεΐνη
1.6 g
Λιπαρά
6.8 g
Υδατάνθρακες
1.3 g
Φυτικές ίνες
0.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.1 g
Νάτριο
7.6 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Sous vide (TM6) with blade cover
7 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGruyère salmon patties with salad
1ωρ. 20 λεπτ.
Salmon niçoise salad
35 λεπτ.
Mediterranean salmon and couscous parcels
25 λεπτ.
Lemon and herb salmon burgers with zucchini fries
55 λεπτ.
Salmon en croute
50 λεπτ.
Steamed salmon with garlic butter, potatoes & Italian salad
45 λεπτ.
Linguine marinara
30 λεπτ.
Gwinganna Barramundi escabeche
45 λεπτ.
Spiced swordfish with pearl barley and cardamom (Nelly Robinson)
25ωρ.
Middle Eastern planked salmon
1ωρ. 40 λεπτ.
Pipi and squid "paella" (Diabetes, TM6)
45 λεπτ.
Ginger salmon udon with spiced cashews
35 λεπτ.