
Συσκευές & Αξεσουάρ
Kangaroo Bolognaise (Mark Olive)
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
kangaroo fillet partially frozen and cut into pieces (2 cm)500 g
-
celery cut into pieces (approx. 5 cm)100 g
-
garlic cloves2
-
onion cut into quarters1
-
carrot cut into pieces (approx. 5 cm)80 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
canned chopped tomatoes400 g
-
red wine80 g
-
dried bush tomato (optional)50 g
-
ground lemon myrtle½ tsp
-
ground saltbush½ tsp
-
ground sea parsley½ tsp
-
dried bush tomato powder½ tsp
-
ground pepperleaf½ tsp
-
ground wattleseed½ tsp
-
sea salt1 tsp
-
lemon myrtle leaves, crushed3
-
cooked pasta of choice
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
258 kcal /
1079.3 kJ
Πρωτεΐνη
21 g
Λιπαρά
11.4 g
Υδατάνθρακες
13.9 g
Φυτικές ίνες
4.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.9 g
Νάτριο
405.4 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Chef favourites
57 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPlaited pork pie
40 λεπτ.
Crispy sticky sesame chicken
45 λεπτ.
Hoisin pork bowl
45 λεπτ.
Creamy honey mustard chicken
1ωρ.
Delish pesto nuggets
40 λεπτ.
Meatballs in tomato sauce
1ωρ. 10 λεπτ.
Tingly Korean pork noodle ramyeon
50 λεπτ.
Beef and cashew nut yellow curry
25 λεπτ.
Sweet and sour meatballs with vegetables
50 λεπτ.
Everyone's favourite chicken curry
40 λεπτ.
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40 λεπτ.
Hainanese chicken and rice
1ωρ. 50 λεπτ.