Συσκευές & Αξεσουάρ
Emu Stew (Mark Olive)
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
unsalted butter50 g
-
onion cut into quarters100 g
-
celeriac cut into pieces (2-3 cm)100 g
-
carrot cut into pieces (2-3 cm)200 g
-
parsnip cut into pieces (2-3 cm)70 g
-
turnip cut into pieces (2-3 cm)130 g
-
plain flour25 g
-
dried bush tomatoes (optional)20 g
-
ground lemon myrtle¼ tsp
-
ground saltbush¼ tsp
-
ground sea parsley¼ tsp
-
bush tomato powder¼ tsp
-
ground pepperleaf¼ tsp
-
ground wattleseed¼ tsp
-
tomato paste30 g
-
sea salt1 - 2 pinches
-
Beef stock paste (see Tips)1 tsp
-
red wine50 g
-
water250 g
-
emu fillet steak, cut into strips (6 x 1 cm)500 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
234 mg
Πρωτεΐνη
35.3 g
Θερμίδες
1517.7 kJ /
362.8 kcal
Λιπαρά
13.2 g
Φυτικές ίνες
5.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
7.3 g
Υδατάνθρακες
23.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Chef favourites
57 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGua bao (braised pork belly in bao buns)
2ωρ.
Layered chicken dinner
1ωρ. 45 λεπτ.
Gozleme
1ωρ. 40 λεπτ.
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 λεπτ.
Zucchini cheddar slice
45 λεπτ.
Poached chicken with liquid stock
25 λεπτ.
High protein chicken parmi hot pocket
1ωρ. 15 λεπτ.
Pizza pockets
1ωρ. 50 λεπτ.
Lamb spezzatino
1ωρ. 45 λεπτ.
Peking-style duck pancakes (MEATER+®)
8ωρ. 50 λεπτ.
Creamy coconut chicken curry (open cooking)
30 λεπτ.
Sri Lankan red beef curry
1ωρ. 40 λεπτ.