
Συσκευές & Αξεσουάρ
Emu Stew (Mark Olive)
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
unsalted butter50 g
-
onion cut into quarters100 g
-
celeriac cut into pieces (2-3 cm)100 g
-
carrot cut into pieces (2-3 cm)200 g
-
parsnip cut into pieces (2-3 cm)70 g
-
turnip cut into pieces (2-3 cm)130 g
-
plain flour25 g
-
dried bush tomatoes (optional)20 g
-
ground lemon myrtle¼ tsp
-
ground saltbush¼ tsp
-
ground sea parsley¼ tsp
-
bush tomato powder¼ tsp
-
ground pepperleaf¼ tsp
-
ground wattleseed¼ tsp
-
tomato paste30 g
-
sea salt1 - 2 pinches
-
Beef stock paste (see Tips)1 tsp
-
red wine50 g
-
water250 g
-
emu fillet steak, cut into strips (6 x 1 cm)500 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
362.8 kcal /
1517.7 kJ
Πρωτεΐνη
35.3 g
Λιπαρά
13.2 g
Υδατάνθρακες
23.9 g
Φυτικές ίνες
5.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
7.3 g
Νάτριο
234 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Chef favourites
57 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPlaited pork pie
40 λεπτ.
Crispy sticky sesame chicken
45 λεπτ.
Hoisin pork bowl
45 λεπτ.
Creamy honey mustard chicken
1ωρ.
Delish pesto nuggets
40 λεπτ.
Meatballs in tomato sauce
1ωρ. 10 λεπτ.
Tingly Korean pork noodle ramyeon
50 λεπτ.
Beef and cashew nut yellow curry
25 λεπτ.
Sweet and sour meatballs with vegetables
50 λεπτ.
Everyone's favourite chicken curry
40 λεπτ.
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40 λεπτ.
Hainanese chicken and rice
1ωρ. 50 λεπτ.