Συσκευές & Αξεσουάρ
Tuscan bean soup
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
2 portions
Υλικά
-
Parmesan cut into pieces (3 cm), plus extra shaved, to garnish20 g
-
fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only1 sprig
-
fresh thyme leaves only1 sprig
-
brown onion (approx. 40 g)½
-
garlic clove1
-
olive oil20 g
-
pancetta diced50 g
-
celery stalk (approx. 30 g), diced1
-
carrot (approx. 70 g), diced1
-
zucchini diced30 g
-
canned chopped tomatoes200 g
-
canned mixed beans rinsed and drained (approx. 250 g after draining)400 g
-
water160 g
-
Vegetable stock paste (see Tip)2 tsp
-
dried chilli flakes½ tsp
-
crusty bread to serve2 slices
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 2 portions
Νάτριο
3639.5 mg
Πρωτεΐνη
54 g
Θερμίδες
4435.8 kJ /
1056.1 kcal
Λιπαρά
41.7 g
Φυτικές ίνες
30.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
12.4 g
Υδατάνθρακες
98.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Cooking for Me and You
70 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCurried carrot and ginger soup
40 Min
Chicken laksa
30 Min
Vietnamese mixed meat pho
1 Std. 50 Min
Beetroot gazpacho with horseradish créme
1 Std. 40 Min
Pumpkin and ginger soup
35 Min
Smoky Mexican bean soup
35 Min
Pea and ham soup
2 Std. 20 Min
Grisons barley soup
1 Std. 15 Min
Hearty seafood chowder
45 Min
Pea and mint soup
20 Min
Chicken and sweet corn soup
30 Min
Hearty seven vegetable soup
30 Min