
Συσκευές & Αξεσουάρ
Gorgonzola Tart with Pear and Walnuts (TM5)
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Dough
-
plain flour plus extra for dusting220 g
-
olive oil15 g
-
water125 g
-
fine sea salt½ tsp
-
caster sugar1 pinch
Topping
-
halved walnuts40 g
-
chicory100 g
-
pear halved lengthways150 g
-
crème fraîche100 g
-
coarse salt flakes or to taste2 pinches
-
ground black pepper or to taste2 pinches
-
Gorgonzola dolce crumbled100 g
-
rocket leaves for garnising
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
462.8 kcal /
1936.3 kJ
Πρωτεΐνη
13.7 g
Λιπαρά
23 g
Υδατάνθρακες
51.6 g
Φυτικές ίνες
4.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
8.8 g
Νάτριο
676.9 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Slicing and Grating (TM5)
44 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTempeh Bolognaise
30 Min
Vegan Aubergine Rolls
11 Std. 15 Min
Aloo Gobi (Bombay Potatoes with Cauliflower)
50 Min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1 Std. 25 Min
Cheeseboard Spaghetti
45 Min
Tex-Mex Jacket Potatoes
9 Std. 25 Min
Vegan Wild Mushroom and Cavolo Nero Lasagne with Walnut Rocket Pesto
2 Std.
Mexican Black Bean Tacos with Sweetcorn Salsa and Avocado
30 Min
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
55 Min
Vegan Spanish Omelette
40 Min
Tuna and Spring Onion Quiche
2 Std.
Pickled Red Onions
1 Std. 50 Min