
Συσκευές & Αξεσουάρ
Gorgonzola Tart with Pear and Walnuts (TM5)
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Dough
-
plain flour plus extra for dusting220 g
-
olive oil15 g
-
water125 g
-
fine sea salt½ tsp
-
caster sugar1 pinch
Topping
-
halved walnuts40 g
-
chicory100 g
-
pear halved lengthways150 g
-
crème fraîche100 g
-
coarse salt flakes or to taste2 pinches
-
ground black pepper or to taste2 pinches
-
Gorgonzola dolce crumbled100 g
-
rocket leaves for garnising
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
676.9 mg
Πρωτεΐνη
13.7 g
Θερμίδες
1936.3 kJ /
462.8 kcal
Λιπαρά
23 g
Φυτικές ίνες
4.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
8.8 g
Υδατάνθρακες
51.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Slicing and Grating (TM5)
44 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνVeggie Wellington
2ωρ.
Pasta with Beetroot Sauce and Feta Cheese
40 λεπτ.
Beetroot and Halloumi Burgers
1ωρ.
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
30 λεπτ.
Creamy Vegan Broccoli and Cheese Soup
1ωρ. 15 λεπτ.
Tarka Dal
9ωρ. 5 λεπτ.
Baby-friendly Chickpea and Butter Bean Patties
1ωρ. 20 λεπτ.
Polenta with Ratatouille
1ωρ. 20 λεπτ.
Indian vegetable curry
50 λεπτ.
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 λεπτ.
Jacket Potato Mice
1ωρ. 20 λεπτ.
Falafel with Tomato and Coconut Sauce
9ωρ.