
Συσκευές & Αξεσουάρ
Baked Aubergine, Goat's Cheese and Tomato Ratatouille (TM5)
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
plum tomatoes200 g
-
aubergine washed, ends removed, halved lengthways160 g
-
fine sea salt plus ¼ tsp2 pinches
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)60 g
-
walnut halves25 g
-
garlic clove1
-
fresh basil leaves50 g
-
olive oil100 g
-
goat's cheese, soft thinly sliced200 g
-
dried oregano4 pinches
-
honey50 g
-
white wine vinegar40 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
660.2 mg
Πρωτεΐνη
16.7 g
Θερμίδες
2157.4 kJ /
515.6 kcal
Λιπαρά
43.5 g
Φυτικές ίνες
2.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
13.6 g
Υδατάνθρακες
16.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Slicing and Grating (TM5)
44 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνVeggie Wellington
2ωρ.
Pasta with Beetroot Sauce and Feta Cheese
40 λεπτ.
Beetroot and Halloumi Burgers
1ωρ.
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
30 λεπτ.
Creamy Vegan Broccoli and Cheese Soup
1ωρ. 15 λεπτ.
Tarka Dal
9ωρ. 5 λεπτ.
Baby-friendly Chickpea and Butter Bean Patties
1ωρ. 20 λεπτ.
Polenta with Ratatouille
1ωρ. 20 λεπτ.
Indian vegetable curry
50 λεπτ.
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 λεπτ.
Jacket Potato Mice
1ωρ. 20 λεπτ.
Falafel with Tomato and Coconut Sauce
9ωρ.