
Συσκευές & Αξεσουάρ
Baked Aubergine, Goat's Cheese and Tomato Ratatouille (TM5)
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
plum tomatoes200 g
-
aubergine washed, ends removed, halved lengthways160 g
-
fine sea salt plus ¼ tsp2 pinches
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)60 g
-
walnut halves25 g
-
garlic clove1
-
fresh basil leaves50 g
-
olive oil100 g
-
goat's cheese, soft thinly sliced200 g
-
dried oregano4 pinches
-
honey50 g
-
white wine vinegar40 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
515.6 kcal /
2157.4 kJ
Πρωτεΐνη
16.7 g
Λιπαρά
43.5 g
Υδατάνθρακες
16.6 g
Φυτικές ίνες
2.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
13.6 g
Νάτριο
660.2 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Slicing and Grating (TM5)
44 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTempeh Bolognaise
30 λεπτ.
Vegan Aubergine Rolls
11ωρ. 15 λεπτ.
Aloo Gobi (Bombay Potatoes with Cauliflower)
50 λεπτ.
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1ωρ. 25 λεπτ.
Cheeseboard Spaghetti
45 λεπτ.
Tex-Mex Jacket Potatoes
9ωρ. 25 λεπτ.
Vegan Wild Mushroom and Cavolo Nero Lasagne with Walnut Rocket Pesto
2ωρ.
Mexican Black Bean Tacos with Sweetcorn Salsa and Avocado
30 λεπτ.
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
55 λεπτ.
Vegan Spanish Omelette
40 λεπτ.
Tuna and Spring Onion Quiche
2ωρ.
Pickled Red Onions
1ωρ. 50 λεπτ.