
Συσκευές & Αξεσουάρ
Roast porchetta with fig macadamia stuffing
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 14ωρ.
8 portions
Υλικά
Prepare the cracking
-
boneless pork belly (see Tips)2500 g
-
sea salt to sprinkle
Prepare the stuffing
-
eschalots cut into halves2
-
unsalted butter20 g
-
pancetta diced100 g
-
raw macadamia nuts80 g
-
dried figs100 g
-
pork sausage casing removed150 g
-
fresh rosemary leaves1 tsp
-
fresh parsley leaves1 tbsp
Stuffing the pork
-
sea salt plus extra to season1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
olive oil to drizzle
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
1855.2 kcal /
7762 kJ
Πρωτεΐνη
35.2 g
Λιπαρά
185 g
Υδατάνθρακες
11.9 g
Φυτικές ίνες
2.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
65.9 g
Νάτριο
346.8 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPad kra pow
45 λεπτ.
Beef and cashew nut yellow curry
25 λεπτ.
Beef and mushroom hot pot
2ωρ.
Hainanese chicken and rice
1ωρ. 50 λεπτ.
Pulled chicken tortillas (Diabetes)
40 λεπτ.
Plaited pork pie
40 λεπτ.
Harissa lamb with green couscous
40 λεπτ.
Greek-style meatballs with warm veg salad (Noni Jenkins)
40 λεπτ.
Hoisin pork bowl
45 λεπτ.
Korean barbecue pork with rice salad
40 λεπτ.
Chicken, leek and corn pie
1ωρ. 15 λεπτ.
Mexican chicken soup
30 λεπτ.