
Συσκευές & Αξεσουάρ
Roast porchetta with fig macadamia stuffing
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 14ωρ.
8 portions
Υλικά
Prepare the cracking
-
boneless pork belly (see Tips)2500 g
-
sea salt to sprinkle
Prepare the stuffing
-
eschalots cut into halves2
-
unsalted butter20 g
-
pancetta diced100 g
-
raw macadamia nuts80 g
-
dried figs100 g
-
pork sausage casing removed150 g
-
fresh rosemary leaves1 tsp
-
fresh parsley leaves1 tbsp
Stuffing the pork
-
sea salt plus extra to season1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
olive oil to drizzle
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
346.8 mg
Πρωτεΐνη
35.2 g
Θερμίδες
7762 kJ /
1855.2 kcal
Λιπαρά
185 g
Φυτικές ίνες
2.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
65.9 g
Υδατάνθρακες
11.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTinga de pollo (shredded chicken)
35 λεπτ.
Thai red pork curry
35 λεπτ.
Chicken gyros with tzatziki
30 λεπτ.
Quick and easy pork noodles
20 λεπτ.
Bibimbap (beef rice bowl)
1ωρ. 25 λεπτ.
Malay-style coconut chicken
25ωρ. 40 λεπτ.
Moroccan lamb burgers with harissa yoghurt dressing
1ωρ. 5 λεπτ.
Buffalo Chicken Spring Rolls
1ωρ. 30 λεπτ.
Pork and shiitake mushroom rice paper rolls with Holy Trinity sauce
45 λεπτ.
Apricot Chicken
35 λεπτ.
Lemon chicken with crispy potatoes
2ωρ. 40 λεπτ.
Meatloaf
1ωρ. 20 λεπτ.