
Συσκευές & Αξεσουάρ
Roast porchetta with fig macadamia stuffing
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 14ωρ.
8 portions
Υλικά
Prepare the cracking
-
boneless pork belly (see Tips)2500 g
-
sea salt to sprinkle
Prepare the stuffing
-
eschalots cut into halves2
-
unsalted butter20 g
-
pancetta diced100 g
-
raw macadamia nuts80 g
-
dried figs100 g
-
pork sausage casing removed150 g
-
fresh rosemary leaves1 tsp
-
fresh parsley leaves1 tbsp
Stuffing the pork
-
sea salt plus extra to season1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
olive oil to drizzle
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
1855.2 kcal /
7762 kJ
Πρωτεΐνη
35.2 g
Λιπαρά
185 g
Υδατάνθρακες
11.9 g
Φυτικές ίνες
2.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
65.9 g
Νάτριο
346.8 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνEasy Chinese beef and tomato
40 Min
Shredded Lamb ragù
1 Std. 25 Min
Rachel Shanks's Roast beef with Yorkshires and gravy
3 Std. 15 Min
Easy lamb hotpot
2 Std.
Lemon roast chicken
1 Std. 35 Min
Beef and beer pie
1 Std. 40 Min
Chicken and risoni bake
1 Std. 15 Min
Jo Whitton's Wholesome meatball soup
50 Min
Chinese-style beef stew
3 Std. 30 Min
Chicken tikka masala with saffron rice
4 Std. 40 Min
Turkey pasta in a creamy mushroom sauce
45 Min
Chicken korma with cashews
30 Min