
Συσκευές & Αξεσουάρ
Thai pork with green mango salad (Diabetes)
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
pork fillet trimmed and cut into pieces (3 cm)500 g
-
Thai green curry paste gluten free (see Tips)40 g
-
fresh bird's eye chillies trimmed and deseeded if preferred2
-
makrut lime leaf stalk removed1
-
fresh coriander roots and stems only60 g
-
fish sauce gluten free17 g
-
maple syrup15 g
-
fresh limes peeled, no white pith and juiced, plus extra cut into wedges to serve2
-
water1000 g
-
green beans trimmed200 g
-
vermicelli bean thread noodles125 g
-
green mangos peeled, cheeks removed and cut into julienne2
-
cherry tomatoes cut into halves200 g
-
fresh Thai basil leaves only6 sprigs
-
unsalted peanuts roasted and coarsely chopped, to serve2 tbsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
787.5 mg
Πρωτεΐνη
32.8 g
Θερμίδες
1597.5 kJ /
382.5 kcal
Λιπαρά
5.8 g
Φυτικές ίνες
6.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.8 g
Υδατάνθρακες
47 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChinese pork with vegetables
1 Std. 20 Min
Shredded chicken satay pad Thai (Noni Jenkins)
40 Min
Turkey rissoles and kale slaw
30 Min
Beef and cashew nut yellow curry
25 Min
All-in-one chicken dinner
50 Min
Chicken with capsicum
45 Min
Meatloaf with onion gravy
1 Std. 30 Min
Pine nut and currant rissoles (Mark LaBrooy)
55 Min
Steamed cabbage rolls with spicy sauce
45 Min
Chicken jalfrezi
1 Std. 50 Min
Fragrant curried mince with tomato salad
40 Min
Moroccan chicken with couscous
1 Std. 5 Min