
Συσκευές & Αξεσουάρ
Polenta porridge with roast rhubarb and sweet dukkah (Diabetes)
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
hazelnuts20 g
-
shelled pistachios25 g
-
sesame seeds1 tbsp
-
coriander seeds3 tsp
-
brown sugar2 ½ tsp
-
ground cinnamon¾ tsp
-
ground cardamom¾ tsp
-
full cream milk625 g
-
coconut milk reduced fat125 g
-
honey90 g
-
water250 g
-
polenta white110 g
-
rhubarb trimmed and cut into 5 cm pieces300 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
405 kcal /
1692.5 kJ
Πρωτεΐνη
11.8 g
Λιπαρά
16.3 g
Υδατάνθρακες
50.8 g
Φυτικές ίνες
5.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
6.3 g
Νάτριο
74.3 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Thermomix® Cooking for Diabetes
72 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1ωρ. 40 λεπτ.
Creamy miso mushroom udon
45 λεπτ.
Black bean tomato soup with coriander lime cream
45 λεπτ.
Vegetarian chilli
1ωρ. 5 λεπτ.
Fakes moutzentra (lentils with rice) (TM6)
50 λεπτ.
Sweet potato and wakame patties (Jude Blereau)
1ωρ.
Grilled tofu steaks with Asian mushrooms
2ωρ. 30 λεπτ.
Potato and green pea curry
50 λεπτ.
Biryani
1ωρ. 25 λεπτ.
Curried lentils and steamed pumpkin
1ωρ. 15 λεπτ.
Layered veggie-loaded pesto pasta
30 λεπτ.
15-minute noodles
15 λεπτ.