
Συσκευές & Αξεσουάρ
Eggplant and ricotta involtini
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
eggplants trimmed and cut lengthways into slices3 - 4
-
sea salt plus extra to season1 tbsp
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)90 g
-
mozzarella cut into pieces230 g
-
garlic cloves3
-
fresh basil leaves only, plus extra to garnish4 ½ sprigs
-
fresh baby spinach leaves180 g
-
extra virgin olive oil to drizzle9 tbsp
-
smooth ricotta cheese750 g
-
eggs2
-
ground black pepper to season
-
tomato passata600 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
690.7 kcal /
2889.8 kJ
Πρωτεΐνη
31.2 g
Λιπαρά
47.8 g
Υδατάνθρακες
40.1 g
Φυτικές ίνες
12.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
19.2 g
Νάτριο
1606.5 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Tray bakes in cast iron
20 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνEasy Chinese beef and tomato
40 menit
High protein chicken parmi hot pocket
1j 15 menit
Lemon roast chicken
1j 35 menit
Chicken tikka masala with saffron rice
4j 40 menit
Pizza pockets
1j 50 menit
Curried chicken salad wraps
50 menit
Roast beef with Yorkshires and gravy
3j 15 menit
Coq au vin blanc with mashed potato
1j 50 menit
Bhuna gosht
1j 20 menit
Moroccan lamb with pilaf
5j 40 menit
Beef Rendang
1j 35 menit
Shredded Lamb ragù
1j 25 menit