
Συσκευές & Αξεσουάρ
Spiced red lentil and chicken soup (Diabetes)
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
lemon½
-
kale stems and leaves separated, coarsely chopped200 g
-
garlic clove4
-
natural yoghurt high protein (see Tip)140 g
-
ground black pepper to season
-
extra virgin olive oil2 tsp
-
onion cut into quarters120 g
-
carrot cut into pieces120 g
-
celery leaves and stems, cut into pieces150 g
-
fresh coriander stems chopped into thirds½ bunch
-
ground cumin2 tsp
-
ground turmeric2 tsp
-
cinnamon quill1
-
dried red lentils180 g
-
Vegetable stock paste salt free (see Tip)2 tbsp
-
water1200 g
-
skinless chicken breast fillets cut into 4 pieces300 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
355 kcal /
1480 kJ
Πρωτεΐνη
32.8 g
Λιπαρά
6.8 g
Υδατάνθρακες
32.8 g
Φυτικές ίνες
12.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
2 g
Νάτριο
136 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Thermomix® Cooking for Diabetes
72 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνEasy Chinese beef and tomato
40 Min
High protein chicken parmi hot pocket
1 Std. 15 Min
Lemon roast chicken
1 Std. 35 Min
Chicken tikka masala with saffron rice
4 Std. 40 Min
Pizza pockets
1 Std. 50 Min
Curried chicken salad wraps
50 Min
Roast beef with Yorkshires and gravy
3 Std. 15 Min
Coq au vin blanc with mashed potato
1 Std. 50 Min
Bhuna gosht
1 Std. 20 Min
Moroccan lamb with pilaf
5 Std. 40 Min
Beef Rendang
1 Std. 35 Min
Shredded Lamb ragù
1 Std. 25 Min