Boczniaki à la śledzie z cebulką

Boczniaki à la śledzie z cebulką

4.3 86 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 24ωρ. 15 λεπτ.
6 porcji

Υλικά

  • 2 płaty wodorostów nori pokrojone na kawałki
  • 150 g cebuli przekrojonej na pół
  • 120 g oleju lnianego (patrz wskazówka)
  • 60 g octu jabłkowego
  • 1 ½ - 2 łyżeczki soli
  • 1 łyżeczka białej gorczycy
  • 1 łyżeczka majeranku, suszonego
  • 10 ziaren pieprzu czarnego
  • 6 ziaren ziela angielskiego
  • 5 liści laurowych, suszonych
  • 500 g boczniaków, świeżych pokrojonych wzdłuż na ok. 2 cm paski
  • 20 g oleju rzepakowego

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 251.3 kcal / 1051.6 kJ
Πρωτεΐνη 3.3 g
Λιπαρά 23.9 g
Υδατάνθρακες 8.5 g
Φυτικές ίνες 2.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 2.2 g
Νάτριο 695.6 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων