Boczniaki à la śledzie z cebulką

Boczniaki à la śledzie z cebulką

4.3 86 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 24ωρ. 15 λεπτ.
6 porcji

Υλικά

  • wodorostów nori pokrojone na kawałki
    2 płaty
  • cebuli przekrojonej na pół
    150 g
  • oleju lnianego (patrz wskazówka)
    120 g
  • octu jabłkowego
    60 g
  • soli
    1 ½ - 2 łyżeczki
  • białej gorczycy
    1 łyżeczka
  • majeranku, suszonego
    1 łyżeczka
  • ziaren pieprzu czarnego
    10
  • ziaren ziela angielskiego
    6
  • liści laurowych, suszonych
    5
  • boczniaków, świeżych pokrojonych wzdłuż na ok. 2 cm paski
    500 g
  • oleju rzepakowego
    20 g

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 251.3 kcal / 1051.6 kJ
Πρωτεΐνη 3.3 g
Λιπαρά 23.9 g
Υδατάνθρακες 8.5 g
Φυτικές ίνες 2.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 2.2 g
Νάτριο 695.6 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων