Solomillo de ternera en salsa de vino tinto

Solomillo de ternera en salsa de vino tinto

3.0 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
4 raciones

Υλικά

  • medallones de solomillo de ternera de aprox. 3 cm de grosor, salpimentados
    4
  • lonchas de beicon ahumado
    4 - 8
  • de vino tinto
    250 g
  • de miel
    40 g
  • de mostaza de Dijon
    30 g
  • de aceite de oliva
    20 g
  • de sal
    ½ cucharadita
  • de corazones de alcachofa congelados
    200 g
  • de maicena
    1 cucharadita
  • de agua fría
    3 cucharadas

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 1062 kcal / 4445 kJ
Πρωτεΐνη 74.9 g
Λιπαρά 71.3 g
Υδατάνθρακες 15.3 g
Φυτικές ίνες 2.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 26.3 g
Νάτριο 861.8 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων