Solomillo de ternera en salsa de vino tinto

Solomillo de ternera en salsa de vino tinto

3.0 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
4 raciones

Υλικά

  • 4 medallones de solomillo de ternera de aprox. 3 cm de grosor, salpimentados
  • 4 - 8 lonchas de beicon ahumado
  • 250 g de vino tinto
  • 40 g de miel
  • 30 g de mostaza de Dijon
  • 20 g de aceite de oliva
  • ½ cucharadita de sal
  • 200 g de corazones de alcachofa congelados
  • 1 cucharadita de maicena
  • 3 cucharadas de agua fría

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 1062 kcal / 4445 kJ
Πρωτεΐνη 74.9 g
Λιπαρά 71.3 g
Υδατάνθρακες 15.3 g
Φυτικές ίνες 2.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 26.3 g
Νάτριο 861.8 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων