
Συσκευές & Αξεσουάρ
Feta, spinach and potato frittata
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
8 portions
Υλικά
-
olive oil for greasing
-
red onion (approx. 130 g), cut into halves½
-
cheddar cheese cut into pieces (3 cm)100 g
-
feta cheese cut into pieces (3 cm)200 g
-
eggs10
-
fresh baby spinach leaves100 g
-
water800 g
-
pumpkin peeled and cut into cubes (2 cm)350 g
-
sweet potato peeled and cut into cubes (2 cm)350 g
-
potato peeled and cut into cubes (2 cm)300 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
284.1 kcal /
1193.1 kJ
Πρωτεΐνη
19.6 g
Λιπαρά
15.8 g
Υδατάνθρακες
14.7 g
Φυτικές ίνες
3.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
8.4 g
Νάτριο
247.7 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1 Std. 40 Min
Creamy miso mushroom udon
45 Min
Black bean tomato soup with coriander lime cream
45 Min
Vegetarian chilli
1 Std. 5 Min
Fakes moutzentra (lentils with rice) (TM6)
50 Min
Sweet potato and wakame patties (Jude Blereau)
1 Std.
Grilled tofu steaks with Asian mushrooms
2 Std. 30 Min
Potato and green pea curry
50 Min
Biryani
1 Std. 25 Min
Curried lentils and steamed pumpkin
1 Std. 15 Min
Layered veggie-loaded pesto pasta
30 Min
15-minute noodles
15 Min