
Συσκευές & Αξεσουάρ
Mushroom brown rice risotto (Diabetes)
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
dried porcini mushrooms20 g
-
boiling water to soak500 g
-
doongara rice brown (see Tips)260 g
-
warm water to soak
-
extra virgin olive oil15 g
-
leek trimmed, white part only, cut into pieces270 g
-
garlic cloves2
-
fresh oyster mushrooms thinly sliced100 g
-
fresh Swiss brown mushrooms thinly sliced200 g
-
water200 g
-
Vegetable stock paste salt free (see Tips)2 tsp
-
fresh thyme leaves only, plus extra to garnish3 sprigs
-
ground black pepper to taste
-
lemon juice to serve1 tsp
-
pecorino cheese grated50 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
362.5 kcal /
1517.5 kJ
Πρωτεΐνη
13.5 g
Λιπαρά
10 g
Υδατάνθρακες
49.8 g
Φυτικές ίνες
6.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
3.3 g
Νάτριο
141 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Thermomix® Cooking for Diabetes
72 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSichuan zucchini and eggplant
1h 15min
Spelt Margherita pizza
2h
Black bean chilli with guacamole and "corn chips" (Diabetes)
55min
Miso glazed eggplant (Nasu dengaku)
30min
Mushroom quinotto
30min
Grilled mushrooms with avocado and parsley dressing
20min
Risotto pomodori with burrata
40min
Pickled red onions
1h 50min
Yellow chicken curry with rice
1h
Crispy smashed potato salad with whipped feta
1h 35min
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40min
All in one bowl bolognese
40min