Magret de pato a la sal con puré dulce de pera y vainilla

Magret de pato a la sal con puré dulce de pera y vainilla

4.5 19 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
6 raciones

Υλικά

  • de cebolla en trozos
    300 g
  • de mantequilla
    80 g
  • de peras conferencia (peladas, sin semillas y troceadas)
    600 g
  • vainas de vainilla (abiertas por la mitad longitudinalmente y raspadas)
    2
  • de vino Pedro Ximénez
    100 g
  • de sal gorda
    2000 g
  • magrets de pato
    2
  • de agua
    500 g

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 332 kcal / 1389 kJ
Πρωτεΐνη 27.32 g
Λιπαρά 19.2 g
Υδατάνθρακες 12.56 g
Φυτικές ίνες 3.19 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων