
Συσκευές & Αξεσουάρ
Calamari tray bake with pil pil and risoni
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
8 portions
Υλικά
Pil pil sauce
-
extra virgin olive oil60 g
-
garlic cloves2
-
fresh long red chilli trimmed, deseeded if preferred and cut into halves1
-
ground paprika2 tsp
-
sea salt2 pinches
-
ground black pepper1 pinch
Matbouha (capsicum sauce)
-
garlic cloves2
-
brown onion50 g
-
extra virgin olive oil plus extra to grease20 g
-
roasted red capsicums drained and cut into pieces (2 cm, see Tips)500 g
-
canned chopped tomatoes200 g
-
water1080 g
-
ground black pepper¼ tsp
-
sea salt1 tsp
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tsp
-
dried risoni pasta or orzo500 g
-
calamari tubes cut in half, then cut into 8 mm thickness strips1000 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, finely chopped, to garnish1 bunch
-
lemon cut into wedges1
-
sour cream to garnish200 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
527.3 kcal /
2206.4 kJ
Πρωτεΐνη
30.1 g
Λιπαρά
18.5 g
Υδατάνθρακες
58.6 g
Φυτικές ίνες
4.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
4.6 g
Νάτριο
350 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Tray bakes in cast iron
20 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGruyère salmon patties with salad
1h 20min
Salmon niçoise salad
35min
Mediterranean salmon and couscous parcels
25min
Lemon and herb salmon burgers with zucchini fries
55min
Salmon en croute
50min
Steamed salmon with garlic butter, potatoes & Italian salad
45min
Linguine marinara
30min
Gwinganna Barramundi escabeche
45min
Spiced swordfish with pearl barley and cardamom (Nelly Robinson)
25h
Middle Eastern planked salmon
1h 40min
Pipi and squid "paella" (Diabetes, TM6)
45min
Ginger salmon udon with spiced cashews
35min