Συσκευές & Αξεσουάρ
Calamari tray bake with pil pil and risoni
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
8 portions
Υλικά
Pil pil sauce
-
extra virgin olive oil60 g
-
garlic cloves2
-
fresh long red chilli trimmed, deseeded if preferred and cut into halves1
-
ground paprika2 tsp
-
sea salt2 pinches
-
ground black pepper1 pinch
Matbouha (capsicum sauce)
-
garlic cloves2
-
brown onion50 g
-
extra virgin olive oil plus extra to grease20 g
-
roasted red capsicums drained and cut into pieces (2 cm, see Tips)500 g
-
canned chopped tomatoes200 g
-
water1080 g
-
ground black pepper¼ tsp
-
sea salt1 tsp
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tsp
-
dried risoni pasta or orzo500 g
-
calamari tubes cut in half, then cut into 8 mm thickness strips1000 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, finely chopped, to garnish1 bunch
-
lemon cut into wedges1
-
sour cream to garnish200 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
350 mg
Πρωτεΐνη
30.1 g
Θερμίδες
2206.4 kJ /
527.3 kcal
Λιπαρά
18.5 g
Φυτικές ίνες
4.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
4.6 g
Υδατάνθρακες
58.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Tray bakes in cast iron
20 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTeriyaki salmon bowl
1 Std. 15 Min
Salmon with lemon hollandaise, asparagus and rice
45 Min
Steamed salmon with broccoli pesto
25 Min
Mango salmon bowl
40 Min
Prawn stir-fry
25 Min
Fish ambul thiyal (Sour fish curry)
1 Std.
White fish and lemon risotto
30 Min
Curry coconut fish with spiced lentils
30 Min
Sicilian prawn salad
40 Min
Steamed white fish with chermoula and mulligatawny soup
Keine Bewertungen
Moules Marinière (mussels)
35 Min
Baked half shell scallops with white miso, pickled ginger & chive butter (Paul Foreman)
35 Min