
Συσκευές & Αξεσουάρ
Tandoori Cauliflower with red lentil dahl and raita
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
6 portions
Υλικά
-
olive oil plus extra to grease20 g
-
fresh curry leaves leaves only4 sprigs
-
onion cut into quarters1
-
garlic cloves4
-
fresh green chilli deseeded and cut into pieces.1
-
piece fresh ginger5 cm
-
ground turmeric2 tsp
-
ground coriander2 tsp
-
ground cumin2 tsp
-
dried chilli flakes (optional)1 pinch
-
canned diced tomatoes200 g
-
dried red lentils rinsed and drained350 g
-
sea salt plus extra to season1 tsp
-
water1000 g
-
cauliflower leaves removed and stalk trimmed so base is flat800 g
-
tandoori paste (see Tip)125 g
-
freshly squeezed lemon juice2 tbsp
-
fresh baby spinach leaves roughly chopped30 g
-
canned coconut milk400 g
-
natural yoghurt250 g
-
Lebanese cucumber finely diced1
-
fresh coriander leaves finely chopped3 sprigs
-
ground black pepper to season
-
naan bread to serve (see Tip)
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
525.5 kcal /
2198.7 kJ
Πρωτεΐνη
22.1 g
Λιπαρά
16.8 g
Υδατάνθρακες
77.1 g
Φυτικές ίνες
14.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
8.4 g
Νάτριο
1026.5 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Tray bakes in cast iron
20 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1 godz. 40 min
Creamy miso mushroom udon
45 min
Black bean tomato soup with coriander lime cream
45 min
Vegetarian chilli
1 godz. 5 min
Fakes moutzentra (lentils with rice) (TM6)
50 min
Sweet potato and wakame patties (Jude Blereau)
1 godz.
Grilled tofu steaks with Asian mushrooms
2 godz. 30 min
Potato and green pea curry
50 min
Biryani
1 godz. 25 min
Curried lentils and steamed pumpkin
1 godz. 15 min
Layered veggie-loaded pesto pasta
30 min
15-minute noodles
15 min