Συσκευές & Αξεσουάρ
Mushroom and kale risotto
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
2 portions
Υλικά
-
cheddar cheese cut into pieces40 g
-
kale leaves or fresh silverbeet, stalks removed2
-
brown onion½
-
garlic cloves2
-
butter20 g
-
brown rice130 g
-
Vegetable stock paste (see Tip)2 tsp
-
water500 g
-
white button mushrooms cut into slices180 g
-
sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
203.1 mg
Πρωτεΐνη
18.7 g
Θερμίδες
2055.8 kJ /
491.4 kcal
Λιπαρά
18.2 g
Φυτικές ίνες
9.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
9.7 g
Υδατάνθρακες
68.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνNo-waste veggie bolognese (TM6)
3 Std.
Pilau rice
30 Min
One pot pasta with chorizo (open bowl)
35 Min
Udon with chicken and mushrooms
50 Min
Chicken with almonds
45 Min
Spaghetti carbonara (TM7)
40 Min
Pad Thai
1 Std.
Chicken Caprese pasta salad
25 Min
Lasagne with fresh spinach pasta
2 Std. 20 Min
Chicken and mushroom rice
45 Min
Tagliatelle with pumpkin
45 Min
Tomato and mushroom spaghetti
30 Min