
Συσκευές & Αξεσουάρ
Scallops and prawns with XO butter
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Prawn oil
-
raw tiger prawns large (peeled, reserving shells, heads and prawn meat)500 g
-
garlic cloves3
-
eschalots cut into halves2
-
tomato paste30 g
-
rice bran oil200 g
-
sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
ground smoked paprika2 tsp
-
dried bay leaves2
XO butter
-
garlic cloves3
-
eschalot1
-
fresh ginger peeled20 g
-
long red chillies trimmed2
-
prosciutto25 g
-
unsalted butter softened100 g
-
sesame oil10 g
-
honey1 tsp
-
soy sauce20 g
-
lime juiced1
Scallops and prawns
-
water250 g
-
fresh scallops in the shell4
-
fresh coriander leaves only, to garnish3 sprigs
-
lime cut into wedges, to serve1
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
1514 mg
Πρωτεΐνη
25.1 g
Θερμίδες
3530 kJ /
843.7 kcal
Λιπαρά
75.5 g
Φυτικές ίνες
4.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
23.7 g
Υδατάνθρακες
21.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSteamed white fish with chermoula and mulligatawny soup
Καμία βαθμολογία
Chilli crab with coconut rice and sambal (Mark LaBrooy)
1ωρ. 30 λεπτ.
Prawn and noodle stir-fry
25 λεπτ.
Creamy "Cambodian" style fish curry
40 λεπτ.
Risoni with salmon and spinach
25 λεπτ.
Tuna sushi rolls
1ωρ. 25 λεπτ.
Salmon filo spiral
1ωρ. 10 λεπτ.
White fish and lemon risotto
30 λεπτ.
Scallops with pea purée
25 λεπτ.
Pasta with tuna
30 λεπτ.
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1ωρ. 15 λεπτ.
Steamed fish with green mash
50 λεπτ.