Gnocchi alla sorrentina

Gnocchi alla sorrentina

5.0 3 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 25 λεπτ.
6 porzioni

Υλικά

Gnocchi di patate
  • di Parmigiano Reggiano, a pezzi
    75 g
  • di acqua
    1000 g
  • di patate a pasta farinosa a fette spesse 0.5 cm
    600 g
  • di farina tipo 00
    270 - 300 g
  • di uova
    45 g
  • di sale
    ⅓ - ¾ cucchiaino
Salsa di pomodoro
  • di cipolla
    40 g
  • spicchio di aglio
    ¾
  • di olio extravergine di oliva
    25 g
  • di pomodori pelati
    340 g
  • di zucchero
    ¾ cucchiaino raso
  • di sale
    ⅓ cucchiaino
  • foglie di basilico fresche
    3 ¾
Terminare la preparazione
  • di mozzarella ben scolata
    6 fette

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 447.2 kcal / 1871 kJ
Πρωτεΐνη 19.3 g
Λιπαρά 15.1 g
Υδατάνθρακες 58.3 g
Φυτικές ίνες 4.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 6.8 g
Νάτριο 716.2 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων