Συσκευές & Αξεσουάρ
Cheesy polenta with vegetable ragù
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
eggplant cut into pieces (3 cm)300 g
-
sea salt to sprinkle
Polenta
-
Gruyère cheese cut into pieces80 g
-
Parmesan cut into pieces (3 cm)80 g
-
garlic clove1
-
Vegetable stock paste (see Tip)2 tsp
-
water900 g
-
polenta200 g
-
unsalted butter cut into pieces90 g
Vegetable ragù
-
carrot cut into pieces1
-
celery stalk cut into pieces1
-
garlic cloves2 - 3
-
red onion halved180 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
red wine100 g
-
dried rosemary2 tsp
-
Vegetable stock paste (see Tip)1 tsp
-
sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
red capsicum deseeded and cut into pieces1
-
zucchini medium and cut into pieces1
-
Roma tomatoes cut into quarters and deseeded2
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
1026.4 mg
Πρωτεΐνη
17.7 g
Θερμίδες
2152.2 kJ /
514.4 kcal
Λιπαρά
37.2 g
Φυτικές ίνες
6 g
Κορεσμένα λιπαρά
20.3 g
Υδατάνθρακες
24.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Tray bakes in cast iron
20 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSoba noodle and tofu salad
35 λεπτ.
Vegetarian chilli
35 λεπτ.
Vegetarian nuggets
30 λεπτ.
Tomato pasta with vegetables and feta
30 λεπτ.
Tandoori Cauliflower with red lentil dahl and raita
1ωρ.
Warm satay bowl
1ωρ. 10 λεπτ.
No-waste veggie bolognese (TM6)
3ωρ.
Mushroom croustade
1ωρ. 35 λεπτ.
Leek and cheese tart
1ωρ. 15 λεπτ.
Vegan bolognese
50 λεπτ.
Vegetable Massaman curry
45 λεπτ.
Tagliatelle with pumpkin
45 λεπτ.