Συσκευές & Αξεσουάρ
Apricot Chicken
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
6 portions
Υλικά
-
chicken thigh fillet cut into eighths1000 g
-
fried shallots50 g
-
potato starch20 g
-
dried parsley1 tsp
-
ground turmeric¼ tsp
-
onion powder1 tsp
-
celery salt½ tsp
-
sugar¼ tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
sea salt1 pinch
-
long grain rice300 g
-
water1000 g
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
spring onions/green onions cut into pieces2
-
garlic clove1
-
canned apricot nectar400 g
-
Chicken stock paste (see Tips)2 tbsp
-
fresh parsley leaves only, finely chopped3 sprigs
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
393.8 mg
Πρωτεΐνη
28.8 g
Θερμίδες
2078.3 kJ /
496.7 kcal
Λιπαρά
16.1 g
Φυτικές ίνες
2.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
4.1 g
Υδατάνθρακες
60.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Retro
15 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKorean beef bowl
1ωρ. 10 λεπτ.
Chicken and caramelised onion sausages
1ωρ. 5 λεπτ.
San bei ji (three cup chicken)
35 λεπτ.
Chicken with yoghurt tahini sauce (Fattet d'jaj)
1ωρ. 10 λεπτ.
Cranberry and Camembert stuffed chicken
45 λεπτ.
Lamb shanks with risoni and feta
3ωρ. 50 λεπτ.
Sweet and sour chicken with rice
45 λεπτ.
Char siu pork bao
2ωρ. 10 λεπτ.
Korean chicken cheese tteokbokki
30 λεπτ.
Whole steamed chicken
1ωρ. 20 λεπτ.
Lamb korma meatball lettuce cups with Varoma bundt tin
45 λεπτ.
Chilli beef with lemon feta
30 λεπτ.